Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Marek Pilarski
Na te wszystkie popularne w ostatnich 10-15 latach zespoły rockowe czy quasi-rockowe była po prostu …W: Hyde Park
5 lat temu
A nawet przy owacjach na stojąco. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=883H6gNZyGM
&nbs …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Ja właśnie do LG G6 nie kupowałem, bo na nim była taka oryginalna ochronna naklejka, która chyba dob …W: Hyde Park
5 lat temu
Outstanding Performance by a Female Actor in a Drama Series
GILLIAN ANDERSON / Margaret Thatcher – …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Akurat brak Nomadland wśród nominowanych obsad nie dziwi. Lindo znów pominięty, przynajmniej w indyw …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Pewnie mają na to jakieś zaklęcie albo eliksir przynajmniej.
A przy okazji wrzucę, bo rozbawiło m …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Nie pamiętam jak w ubiegłych latach, ale w tym roku sporo jest podwójnych nominacji.W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Globy w sumie fajnie namieszały. Hollywoodzkie media z jednej strony krytykują za olanie/niedocenien …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
No ale przecież nie nominowali Streep za The Prom, ale za to Jamesa Cordena, który był w sumie kryty …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
W Opolu też coś się dzieje w kwestii dworca PKS przy głównym dworcu PKP. Do tej pory wyglądał tak:
…W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Mank ogólnie najwięcej nominacji, ale nie dostał za najlepszy film dramatyczny. xDW: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
A, teraz mi się przypomniało, że Minari nie może być nominowane w głównej kategorii, bo HFPA uznało …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Prognozy IndieWire
https://www.indiewire.com/2021/01/golden-globes-2021-film-predictions-borat-12 …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Może będzie "Matrix: Rezurekcje", i film przemówi u nas do całkiem nowej grupy docelowej. …W: Matrix
5 lat temu
Cytat z robgordon data Styczeń 30, 2021, 17:09
Można się domyślić
No, w sumie w latarni pokazali, …W: Hyde Park
5 lat temu
No właśnie, bo nie wiadomo, kto w danym roku zdoła przekupić szanowne gremium. 😛W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Jeszcze jedna ciekawostka filmowa. To zdjęcie, które przed chwilą dodałem na Insta zainspirowało mni …W: Hyde Park
5 lat temu
Jeszcze ciekawostka o psie - siostra nadała mu imię po bohaterce filmu/książki, który cieszył się wt …W: Hyde Park
5 lat temu
Nie, nie pamiętam też, czy Feinberg albo inni eksperci publikują swoje przed ogłoszeniem nominacji.W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Nie no, wyglądają całkiem profesjonalnie jak na moje amatorskie oko. 🙂
Ja właśnie po prostu odpa …W: Hyde Park
5 lat temu
Ja zacząłem moją przygodę z Allenem dopiero jakieś 10 lat temu z Match Point, który bardzo mi się sp …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 29, 2021, 22:07
Wszyscy zachwyceni. No to Olsenka dostała ładny …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Wszyscy zachwyceni. No to Olsenka dostała ładny prezent z okazji dziesiątej rocznicy swojej kariery …W: Opinie o filmach
5 lat temu
No to ja właśnie też kupiłem czarny, i podobne etui, tyle że po prostu przezroczyste, bo było w tym …W: Hyde Park
5 lat temu
Nielsen zaktualizował listę najbardziej streamowanych filmów/seriali w tygodniu od 21 do 27 grudnia …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Takie fotki lubię pstrykać, więc będzie testowany. 🙂
Ty masz ten czarny czy niebieski model?W: Hyde Park
5 lat temu
Nowy telefon zamówiony. Jednak Samsung M31s, więc dzięki @mierzwiak za polecenie. 😉
Czytałem wcz …W: Hyde Park
5 lat temu
To se zobacz jeszcze bodajże pierwszy sezon Homeland z jego udziałem. Jego postać tam jest tak irytu …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Tak, też ze spigena, ale etui przezroczyste, więc ładny telefon widać. Samo w sobie jest już mocno z …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Mierzwiak data Styczeń 28, 2021, 12:34
O widzisz, ja brałem za 1099
A widzę, że jak wysze …W: Hyde Park
5 lat temu
I jestem bardzo zadowolony z niego. Mam go już ponad 3 lata i działał bez zarzutu, najpewniej nie zm …W: Hyde Park
5 lat temu
Zapytam jeszcze tutaj, może ktoś będzie w stanie doradzić. Potrzebuję telefon, taki do max. 2000 zł …W: Hyde Park
5 lat temu
Kolejny montaż Warner Bros. zapowiadający tegoroczne filmy. Są też pierwsze ujęcia z filmu z Jackman …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Pierwsze zdjęcie Kristen Stewart w roli Diany. Z opisu na Deadline wynika, że akcja filmu rozegra si …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Są recenzje The Little Things
https://www.rottentomatoes.com/m/the_little_things_2021W: Newsy filmowe
5 lat temu