Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Marek Pilarski
W sobotę jak oglądałem I'm Thinking o fEnding Things nie dała mi spokoju jedna rzecz - kogo prz …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Kuba data Styczeń 25, 2021, 17:34
THR poinformowało, że serial w świecie HP jest we wczesny …W: Opinie o serialach
5 lat temu
5 lat temu
I chyba fatycznie miałem na myśli polski film. Teraz mi się przypomniało, że Zenek otrzymał bardzo p …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Wydaje mi się, że całkiem niedawno był taki przypadek, ale nie mogę sobie przypomnieć, jaki to był f …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Dosłownie nie dzieje się nic. Może za tydzień będzie małe ożywienie wraz z premierą The Little Thing …W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
Ładnie wyglądają sceny walk w mieście, ale del Toro pokazał to już w sumie 7 lat temu w Pacific Rim. …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Muszę w ogóle nadrobić poprzednika. Nie mam pojęcia, jak ten film ma się do niego, a po zwiastunach …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Zwiastun GvK chyba o 18:00. O tej godzinie WB najczęściej wypuszcza zwiastuny swoich filmów.W: Newsy filmowe
5 lat temu
Affleck robi sobie w tym roku najwyraźniej kampanię Oscarową za The Way Back. U Feinberga jest w tej …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Właśnie obawiałem się, że może tak się skończyć, jak czytałem kilka dni temu, że trafił do szpitala …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Kurde, dziwne. Z tym filmem to bym czekał do tego listopada. No ale w sumie nie wiadomo, jak to za k …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Tyle że Sony od rozpoczęcia pandemii nie promowało prawie w ogóle żadnego filmu. Z tego co pamiętam, …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Wyraźnie inspirują się stylem Snydera, tyle że nie mają za dużo kasy, bo robią serial dla CW. 😛W: Opinie o serialach
5 lat temu
Zwiastun Godzilla vs. Kong w niedzielę.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1352305430551289 …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Coś się dzieje w Warner Bros. w związku z Wizarding World. Ciekawe, co albo czy coś w ogóle wyniknie …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Sony sprzedało nową animację duetu Lord-Miller (producenci) Netfliskowi. Za prawa do dystrybucji na …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Pewnie nikt nie chciał na głos powiedzieć "zołza", bo to jednak niezbyt fajne określenie w …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Netflix ma już ponad 200 mln subskrybentów.
https://twitter.com/THR/status/1351639637916327940?s= …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Ernest Kubica data Styczeń 19, 2021, 22:21
Gdzieś mi mignęło, że ten film ma być na Sundanc …W: Hyde Park
5 lat temu
W sumie teraz naszła mnie taka myśl, że ludzie heteroseksualni jednak outują się w pewnym sensie na …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Juby data Styczeń 19, 2021, 20:17
Jedyny minus jego monologu to IMO finałowe wyznanie o tym …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Juby data Styczeń 19, 2021, 11:06
Nie wiem jak będzie wyglądać sytuacja w Chinach w grudniu …W: Avatar
5 lat temu
Kurde, chciałbym się odnieść do wielu różnych rzeczy, o których pisaliście, ale chyba nie dam rady z …W: Avatar
5 lat temu
Pewnie pokłócili się o DCEU. On już nie chce być Batmanem, a ona chciałaby zostać Poison Ivy. 😉W: Hyde Park
5 lat temu
Wow, tak dużo czytania. Po takiej dyskusji nie ma opcji, żeby Avatar 2 nie przekroczył pułapu $3 mld …W: Avatar
5 lat temu
Za dużo niebieskiego. Zostawiłbym złoty kolor na tarczy. Oglądałem je już kilka razy, i za każdym ra …W: TENET
5 lat temu
Ogłoszono serialowe nominacje do Critics Choice Awards. Najwięcej, bo po sześć, zdobyły Ozark i The …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Mnie podobała się jeszcze scena w domu matki, także zrobiona w jednym ujęciu. Co do sceny z początku …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Nie wiedziałem, że Disney inwestuje także w produkcję rosyjskich filmów. Ten zarobił do tej pory w R …W: [ARCHIWUM] BO Świat
5 lat temu
Do 23 lutego w sumie już niewiele czasu, chyba by już ogłosili? Wiecie może, jak to wyglądało z zapo …W: Opinie o serialach
5 lat temu
5 lat temu
Przypuszczam, że masz na myśli utwór Chrisa Rea, tyle że tam jest "driving" zamiast " …W: Spider-Man
5 lat temu
5 lat temu
Zespół, którego eurowizyjnym utworem inspirowali się chyba między innymi przy netfliksowym filmie zn …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu