Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
No cóż, La La Land miało u nas na starcie - razem z pokazami przedpremierowymi - ponad 140 tys., wię …W: BO Polska
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Co tam robi Don't Look Up? Nie chcę oceniać bez obejrzenia, ale z kilku recenzji które dzisiaj …W: Festiwale i nagrody filmowe
4 lata temu
Worthingtonowi to się poszczęściło z tym Avatarem. Po nieudolnych próbach wykreowania go na pierwszo …W: Avatar
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z robgordon data grudzień 6, 2021, 19:04
Wolałbym by zagrał bardziej postać bardziej enigmaty …W: Opinie o serialach
4 lata temu
4 lata temu
Ja się nie martwię, póki co moje poranne seanse NWH i Matriksa mają mało widzów.
Pytanie brzmi co …W: BO Polska
4 lata temu
Od 15 grudnia zmniejszenie limitów w kinach do 30% obłożenia, zwiększenie możliwe jest tylko jeśli w …W: BO Polska
4 lata temu
Przynajmniej tytuł to nie po prostu The Matrix 🙂
Podoba mi się, jest hajp, to tylko 3, 4 minuty …W: Matrix
4 lata temu
4 lata temu
Swift’s incredibly successful Red (Taylor’s Version), which arrived one week ahead of 30, moved 605, …W: Hyde Park
4 lata temu
4 lata temu
Fakt że nie będzie tam Rowling uważam za co najmniej żenujący. Rozumiem że komuś mogą nie podobać si …W: Harry Potter / The Wizarding World
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Mam już bulet na 22.12, 10 rano 🙂
Dodatkowo w Cinema City od 25 grudnia film będzie grany...
…W: Matrix
4 lata temu
4 lata temu
Życzę jak najwięcej, Keanu jest uwielbiany a Matrix to jakby nie było kultowa marka, ale skoro tego …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
4 lata temu
To jest fan art 🙂
https://screenrant.com/no-way-home-fan-poster-imagines-maguire-garfield-holland …W: Spider-Man
4 lata temu
Natknąłem się na wyjątkowo znośną teorię na temat tożsamości mordercy w nowym filmie, mam nadzieję, …W: Scream
4 lata temu
Odliczanie do No Way Home, odcinek #3.
Nie chcę drażnić Szamana wzburzonego seansem nowego RE wię …W: Spider-Man
4 lata temu
4 lata temu
Ana będzie teraz grała już tylko z koleżankami i kolegami z planu Knives Out 🙂
https://twitter.co …W: Newsy filmowe
4 lata temu
W: Matrix
4 lata temu
Fajne 🙂
Opis fabuły pomijający to, że już 10 lat temu miasteczkiem Woodsboro ponownie wstrząsnęła …W: Scream
4 lata temu
A ja się nie znam na BO więc moja prognoza będzie bardzo lame i mniej hurraoptymistyczna 🙂
OW: $1 …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
4 lata temu
Ta zwartość jedynki objawia się w czymś jeszcze - trudno mi wskazać tam jakieś zbędne sceny, podczas …W: Spider-Man
4 lata temu
Cytat z Szaman data grudzień 2, 2021, 22:55
The Power Of The Dong
No dobra, ale w której scenie …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Jeśli to jest bliższe powieściom to wolę kurdupla Tomka 🙂
Typowa streamingowa produkcja która wy …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Odliczanie do No Way Home, odcinek #2.
Spider-Man 2 jest pod kilkoma względami lepszy niż pierwsz …W: Spider-Man
4 lata temu
Mnie nie irytuje, nigdy nie miałem problemów aż do teraz i próby kupna biletu na ten konkretny film. …W: Spider-Man
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Prawdopodobnie, ale bądźmy szczerzy - to brzmi ciekawiej niż wszystko, co zapowiadało to zdjęcie:
…W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu