Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Del Toro mówi tam kilka ciekawych rzeczy, podoba mi się zwłaszcza to potencjalne uczynienie filmu zn …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z janko data grudzień 1, 2021, 16:42
Nie łapię tego fetyszu amerykańskiego kina z akcentami. …W: House of Gucci (2021)
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Fandorin data Listopad 30, 2021, 22:47
Benedict pokazuje kawałek swojego... talentu, co moż …W: Festiwale i nagrody filmowe
4 lata temu
Odliczanie do No Way Home, odcinek #1.
Po 19 latach film Raimiego, na tle tych wszystkich rozbuch …W: Spider-Man
4 lata temu
Prawda jest taka, że Matrix to był perfekcyjny, zamknięty jednostrzałowiec, a jego kontynuacje to ni …W: Matrix
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Kuba data Listopad 30, 2021, 09:51
Szczerze się nie zdziwię jeśli to on zrealizuje film w k …W: Spider-Man
4 lata temu
Cinema City na facebooku mówi - w skrócie - że jak będa bilety na NWH, to będą. Trochę to żenujące.W: Spider-Man
4 lata temu
W Multikinie dla większości miast można już brać bilety, w Heliosie i CC na razie cisza.W: Spider-Man
4 lata temu
Gaga, efektowny trailer z przebojem w tle, historia oparta na faktach?
Obstawiam ponad 100 tys., …W: BO Polska
4 lata temu
Potęga Taylor Swift - singiel Adele spadł na 2. miejsce na liście Billboard Hot 100, na szczycie jes …W: Hyde Park
4 lata temu
4 lata temu
Może, ale Dark Phoenix i Ava pozostawiły po sobie taki niesmak, że wolałbym, by więcej nie robiła ta …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
King Richard
Sympatyczny Oscar-bait.
Dobrze, że Venus i Serena faktycznie okazały się tak utal …W: Opinie o filmach
4 lata temu
O! Wcześnie 🙂
Ja powtórkę Matriksów zostawiam sobie na ostatnią chwilę, najpierw chcę powtórzyć w …W: Matrix
4 lata temu
Ma niezłe kąty widzenia ale niski kontrast i taki sobie system podświetlenia, więc w przypadku treśc …W: Hyde Park
4 lata temu
W ciągu zaledwie dwóch tygodni na Netfliksie miały premierę debiuty reżyserskie dwóch aktorek.
Pa …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Wracając do Last Night In Soho -bardzo polecam recenzję internetowej znajomej:
A ★½ review of Las …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z robgordon data Listopad 27, 2021, 17:40
Wham! nie ma takiej piosenki. Zapewne chodziło Ci o …W: House of Gucci (2021)
4 lata temu
Duel tego moim zdaniem nie potrzebuje, Gucci? Nie wiem czy da się naprawić ten film, na pewno nie do …W: House of Gucci (2021)
4 lata temu
Zmuszasz mnie do kontynuowania 🙂
Tak! Przez caly film myślałem "Po co tu jest ta scena" …W: House of Gucci (2021)
4 lata temu
Jeszcze jedna, ostatnia myśl bo nie zamierzam więcej poświęcać uwagi temu filmowi:
Uwielbiam gdy …W: House of Gucci (2021)
4 lata temu
Ten rok idealnie obrazuje co się dzieje, gdy Ridley ma w rękach dobry i zły scenariusz. House of Guc …W: House of Gucci (2021)
4 lata temu
Koleżanka z pracy słabo stoi z $ więc w grudniu będzie mogła iść ze swoim młodym tylko na jeden film …W: Matrix
4 lata temu
Jeśli przecieki są prawdziwe i postaci z seriali Netfliksa wracają w zrebootowanych wersjach to nie …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Publicity stunt z Dodą i Sadowską walczącymi o wejście do montażowni nie poszedł na marne. Uff!W: BO Polska
4 lata temu
4 lata temu
No tak 🙂 I w 3 to było w jakiś sposób kreatywne, bo wpisywało się w temat filmu w filmie i przy oka …W: Scream
4 lata temu
No właśnie.
Ciekawe czy i jakie elementy meta się tu znajdą - Scream 4 próbował niesamowicie pokr …W: Scream
4 lata temu
Scream 3 podobał mi się bardziej niż ostatnio, a Scre4m mniej.
W S3 bardzo czuć zmianę scenarzyst …W: Scream
4 lata temu
Tak, naprawdę.
A można lubić te trzy albumy tak samo czy jest jakiś zakaz którym nie wiem? 🙂W: Hyde Park
4 lata temu
Poprawka do postu powyżej - to są single (!) z wyjątkiem jednego, cały album ma jeszcze więcej pereł …W: Hyde Park
4 lata temu
🙂W: Spider-Man
4 lata temu
W: Matrix
4 lata temu
30. urodziny obchodzi jutro Dangerous Michaela Jacksona, fenomenalny album na którym znalazły się je …W: Hyde Park
4 lata temu
To załapałem 🙂
Chodzi mi o rolę
[spoiler title=""]lustrzanej kopii domu. Ja to rozum …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Mimo największego (nie licząc propagandy z Chin) sukcesu w pandemicznym BO producenci są stratni jak …W: Bond, James Bond
4 lata temu
Cały film będzie o tym jak nie będą mogli wyłapać kilkudziesięciu dinozaurów i opanują one planetę? …W: Jurassic Park
4 lata temu
Cytat z janko data Listopad 23, 2021, 11:32
120% Andersona w Andersonie.
Czyli dobrze że darowałem …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Lista dodatków:
• The Royal Houses
• Filmbooks: House Atreides
• Filmbooks: House Harkonnen
…W: Dune
4 lata temu