Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Nikt im nie każe robić trasy jak Taylor Swift, wystarczyłoby żeby wystąpili normalnie na scenie a ca …W: Hyde Park
4 lata temu
Cytat z Szaman data Wrzesień 2, 2021, 18:37
Nie ogarniam. Żyją i jak widać są w stanie wytrzymać ze …W: Hyde Park
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
To są jakieś odrzuty ujęć z jego dwóch poprzednich, tfu, dwóch sprzed Midway filmów? Czy dokładnie t …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Wykadrować bohatera tak, by jego duży, doskonale widoczny i czytelny tatuaż z napisem "FURIOZA& …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Szaman data Wrzesień 2, 2021, 09:06
Właśnie podali na RMF-ie, że zatrzymano Beatę Kozidrak …W: Hyde Park
4 lata temu
Przeleciałem właśnie scenami, ależ to jest beznadziejne 🙂 I nie, to raczej nie będzie miało żadnego …W: Spider-Man
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 1, 2021, 17:18
A, i dodali polski podtytuł: Wzgórza marzeń.
…W: BO Polska
4 lata temu
Cytat z Szaman data Sierpień 30, 2021, 21:24
https://twitter.com/BDisgusting/status/143243189406346 …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Słuszna uwaga! Biję się w pierś, ta scena całkiem wyleciała mi z głowy, ALE, mimo wszystko, o czymś …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Szczerze? Ja też nie chcę brać w tym udziału, ale w piątek poszedłem do kina na kontynuację znakomit …W: Opinie o serialach
4 lata temu
@robgordon
Trochę minąłeś się z sensem mojej wypowiedzi 🙂 Być może niepotrzebnie użyłem określeni …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Nie męczy Was już ten trend "zaangażowanych społecznie" filmów i seriali?
I w sumie sam …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Widziałem paczkę pomarańczy z Kylo Renem przy okazji The Force Awakens więc już nic mnie nie zdziwi.W: Hyde Park
4 lata temu
Powtarzam sobie dalej X-Menów i dzisiejszy seans The Last Stand chyba wyczerpał już moje pokłady cie …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Ej, ale to może być powrót Baya do oglądalnego kina jak przy Pain & Gain. No chyba że film będzi …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Hmmm.
Wydaje mi się że w kinach przepchną PG-13, ale na płytach film może dostać wersję z Rką. By …W: Batman
4 lata temu
4 lata temu
No dobra, powrót do kina po prawie 1,5 roku (!) tak mi się spodobał, że stwierdziłem a co tam, przej …W: Shang-Chi
4 lata temu
W: Hyde Park
4 lata temu
Hmmm. Może i tak 🙂
Czyli co, to są złoczyńcy z filmów Raimiego i Webba, ale z alternatywnych lin …W: Spider-Man
4 lata temu
Jeszcze taka drobna refleksja, bo widziałem w komentarzach w paru miejscach że ludzie o tym wspomina …W: Spider-Man
4 lata temu
Jest możliwość zainstalowania na forum lepszej wyszukiwarki?
Może coś źle robię, ale byłoby super …W: Sprawy administracyjne forum
4 lata temu
Mr. Robot
Ktoś? Coś?
Obejrzałem pierwszy odcinek i podobało mi się, ale nie jestem pewien czy …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Faceta od słodyczy w scenie otwierającej film gra Michael Hargrove, ale czytam teraz że to Tony Todd …W: Opinie o filmach
4 lata temu
W: Venom
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
OK.
Tak czy siak taki czas trwania pasowałby do drugiej części albo finału trylogii a nie do pier …W: Batman
4 lata temu
Przykłady może i złe co nie znaczy że każdą taka informację trzeba traktować jakby była faktem 🙂
…W: Doctor Strange
4 lata temu
Podejrzewam że finalny montaż filmu jest od dawna zamknięty i osobiście nie wierzę że ten film będzi …W: Batman
4 lata temu
Ma ktoś z Was aktywowaną usługę Filmweb+?
Chcę dodać kartę zniżkową do Multikina na stronie i dos …W: Hyde Park
4 lata temu
[spoiler]Jego rola jest w zasadzie żadna, to trwające może 20 sekund cameo na samym końcu filmu. Wyd …W: Opinie o filmach
4 lata temu
A jaki głos by pasował? 🙂
Skoro przy polskiej muzyce jesteśmy, ostatnio w pracy wpadł mi w ucho b …W: Hyde Park
4 lata temu
Candyman (2021)
Oryginał jest znakomity i poza zbyt dosłowną ostatnią sceną (nie mam problemu z s …W: Opinie o filmach
4 lata temu
To ogólnie problem z szeroko pojętymi teoriami spiskowymi - niektóre poruszają, całkiem zasadnie, ba …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Zgadzam się, ale 11.09 to naprawdę zagwozdka. I nie zamierzam się nawet zagłębiac w to kto / dlaczeg …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Szaman data Sierpień 27, 2021, 07:50
Hmmm czyli niepotrzebnie tak go zbyłem folią?
Według …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Akurat 11 września to temat rzeka o który pytania są jak najbardziej uzasadnione, ale mnie rozbawiły …W: Newsy filmowe
4 lata temu
https://twitter.com/THR/status/1430559872978980871?s=20
https://twitter.com/THR/status/1431069471 …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Zgadzam się, zresztą widząc nowy wpis w tym temacie złapałem się właśnie na tym, że tak zwyczajnie z …W: Wonder Woman
4 lata temu
4 lata temu