Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Może będą dwie przeplatające się linie czasowe - badania Oppenheimera i życie mieszkańca Hiroszimy, …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Kuba data Wrzesień 9, 2021, 17:34
No od Dunkierki
W sumie to od Teneta który ma 75-minutow …W: Dune
4 lata temu
Warner nie miał obszernego making-ofa w wydaniu swojego filmu od... nie pamiętam kiedy. Będzie dobrz …W: Dune
4 lata temu
Dostałem właśnie info, że ktoś powiedział że to wygląda jakby Matriksa nakręcił Nolan. Haha 😀
Tym …W: Matrix
4 lata temu
To ja jeszcze powiem, że tak ogólnie - pomijając ujęcia spoza Matriksa, które siłą rzeczy są niemal …W: Matrix
4 lata temu
4 lata temu
Może przesadziłem z tym Johnstonem, ale bardzo lubię tempo i klimat pierwszego Kapitana; może nie do …W: Shang-Chi
4 lata temu
https://variety.com/2021/film/news/addison-rae-tiktok-netflix-hes-all-that-1235052075/
Netflix thin …W: Newsy filmowe
4 lata temu
No tak, jeśli zaczniemy się bliżej przyglądać to pełna zgoda.
Patrzę tak sobie na listę filmów MC …W: Shang-Chi
4 lata temu
Absolutnie się nie zgodzę. Jedyna różnica między tymi filmami sprowadza się do widocznej gołym okiem …W: Shang-Chi
4 lata temu
Creed to dobry film, ale powiedzielibyście, że Panterę, Wdowę i Shang-Chi nakręcili różni twórcy?W: Shang-Chi
4 lata temu
Zaznaczam że widziałem tylko fragmenty, ale ta wklejona wyżej głosowa lista plac mnie zdziwiła bo my …W: Doctor Strange
4 lata temu
No tak, zależy w jakim kontekście to rozpatrujemy - patrząc ogólnie na całą rzeczywistość, losy świa …W: Doctor Strange
4 lata temu
Cytat z Kuba data Wrzesień 8, 2021, 21:48
Ale chętnie przyjmę każda inną propozycję dotycząca Multi …W: Doctor Strange
4 lata temu
Cytat z Kuba data Wrzesień 8, 2021, 19:59
Naprawdę, niesamowicie nie wiele potrzeba aby większość w …W: Doctor Strange
4 lata temu
4 lata temu
To ja tylko, nieco złośliwie, napiszę, że jedynym prawdziwym ryzykiem jakie podjęło MCU w swojej dot …W: Shang-Chi
4 lata temu
4 lata temu
Powtórkę Atlasu (pierwszą od czasu kina) dokładnie dzisiaj zaplanowałem sobie na nadchodzący weekend …W: Matrix
4 lata temu
Cytat z Kuba data Wrzesień 8, 2021, 09:44
Jake ma Denisa, gorzej z Hardym
Tomek ma Nolana, gorzej …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Ja nawet Jupiter Ascending ostatnio doceniłem. Nie wiem co Lilly i Lana brały pisząc to i kręcąc, al …W: Matrix
4 lata temu
Cytat z Kuba data Wrzesień 7, 2021, 21:01
Wyobrażacie sobie jakby nie wiem 5-6 lat temu ktoś podsze …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Ale fajne, teaser na bieżąco generuje godzinę w której oglądamy 🙂
Sporo nowych ujęć tam można zo …W: Matrix
4 lata temu
Nie umiem opisać jak bardzo jestem podekscytowany i jednocześnie zdenerwowany. Bardzo chciałbym żeby …W: Matrix
4 lata temu
Swoją drogą...
[spoiler title=""]Ależ miała okropną perukę w tej bonusowej scenie :)[/s …W: Shang-Chi
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 6, 2021, 09:46
Deadline podaje, że After 3 zarobiło u nas $538 …W: BO Polska
4 lata temu
My tu narzekamy, a w komentarzach na Letterboxd pod jednozdaniową opinią Patricka H. Willemsa czytam …W: Shang-Chi
4 lata temu
Cytat z Fandorin data Wrzesień 5, 2021, 21:15
Gdyby potraktować to serio, zrezygnować z większości …W: Shang-Chi
4 lata temu
Co to za gówno?
Przecież ten żółto-zielony kostium (jego zdjęcie też wrzucił Jason więc pewnie pr …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Szaman data Wrzesień 5, 2021, 10:02
Coraz bardziej doceniam finał z rozgwiazdą z wiadomego …W: Suicide Squad
4 lata temu
Jeszcze jedno:
Pozdrawiam idiotów z Disneya którzy zdecydowali że - podejrzewam, że nie tylko Pol …W: Shang-Chi
4 lata temu
OK, wierzę, ale chyba zgodzisz się że jak na tym jednym filmie się skończy (tfu, tfu!) to będzie wio …W: Dune
4 lata temu
Jeśli film jest ekranizacją około połowy książki i fabuła jest po prostu urwana to Dune: Part Two ni …W: Dune
4 lata temu
Tak sobie myślę... nie sądzicie że od samego początku marketing powinien kłaść nacisk i jasno podkre …W: Dune
4 lata temu
Shang-Chi i wszystkie problemy Marvela
Podstawowy, doskonale widoczny również w Black Widow jest …W: Shang-Chi
4 lata temu
Variety twierdzi, że owacje po seansie trwały 6, Deadline że 7, a THR że 8 minut.
Kto da więcej? …W: Dune
4 lata temu
4 lata temu
Spodziewałem się ekstazy a tu trochę taki kubeł zimnej wody. No, kubełek 🙂
https://www.hollywood …W: Dune
4 lata temu
Wydaje mi się czy nagle weekendową prognozę dla Ameryki Północnej zastąpiono worldwide żeby lepiej w …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
To dobrze. Spadając z krzesła można zrobić sobie krzywdę, powinni uważać z takimi newsami 🙂W: Hyde Park
4 lata temu
Czy możemy zatrzymać się na chwilę przy tym co mówi adres linka powyżej?
"Tak Beata Kozidrak …W: Hyde Park
4 lata temu