Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Cytat z Marek Pilarski data marzec 13, 2023, 03:20
Cytat z Szaman data marzec 12, 2023, 19:35
Al …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Będzie playback w stylu Deszczowej piosenki, Gaga będzie ruszać ustami na scenie a Maryla śpiewać za …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Tymczasem po 4. weekendzie Ant-Man wciąż poniżej granicy $200 mln. Auć!W: BO Ameryka i reszta świata
3 lata temu
Roger Deakins jak zwykle w punkt:
In his view several of the best examples of cinematography are …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Przecież już kiedyś o tym było, to nic innego jak zabawka oparta na rozwijanej taśmie LED 😛W: Star Wars
3 lata temu
Ja już zaakceptowałem, że Mando to taki serial trochę o niczym i fajnie mi się ogląda tę dwojkę zwie …W: Star Wars
3 lata temu
Cytat z Kuba data marzec 11, 2023, 12:59
Ta nagroda, podobnie jak każda Złota Malina w historii, ni …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
No dobra, to jakie mamy widoki na potencjalnych killerów w Scream 7?
[spoiler title="Ogromne …W: Scream
3 lata temu
Nieważne jakie intencje miał reżyser, nieważne co ma do powiedzenia aktorka która zagrała główną rol …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Nie wiem czy koślawa (mnie zawsze bawi), ale na pewno ponadczasowa, bo mówiąca o klasykach Camerona …W: Scream
3 lata temu
3 lata temu
W sumie racja, zrobienie z niej GF byłoby chyba zbyt banalne, ale też myślę że przy odrobinie inwenc …W: Scream
3 lata temu
Kirby jest straszna. Co to była za maniera wypowiadania dialogów? Chciała wyjść na twardą? Nie rozum …W: Scream
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Motywacja jako taka jest mocno klasyczna i... napiszę jak obejrzysz, musimy wymienić wrażenia na tem …W: Scream
3 lata temu
Jestem zaskoczony jak świetnym sequelem jest VI, chociażby z tego względu, że poprzednia część była …W: Scream
3 lata temu
3 lata temu
Najlepszy sequel Scream od czasu 2 🙂
I tak jak poprzedni film był wariacją, by nie powiedzieć rem …W: Scream
3 lata temu
3 lata temu
Musimy oddzielić dwie rzeczy - filmy superhero tak ogólnie i filmy MCU 🙂 Nie mam wątpliwości, że Ma …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Baaardzo dobry 18. rozdział Mando! Nie rozumiem dlaczego to nie mógł być odcinek otwierający nowy se …W: Star Wars
3 lata temu
W każdym sensie, od CGI, przez oświetlenie, po korekcję barwną.
Dla mnie to jest esencja tego, co …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Przecież te ujęcia już były wcześniej pokazane i wyglądają tak samo koszmarnie jak poprzednio 😛W: Newsy filmowe
3 lata temu
Nawet plakat musi być wypranym z koloru, szaroburym ohydztwem. Nie ma dla nich ratunku.W: Newsy filmowe
3 lata temu
No to jedziemy 🙂
https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-features/oscars-brutally-honest- …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Wrócę sobie do tego cytatu żeby się pośmiać jak The Kang Dynasty będzie mieć zielonego pomidora na R …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Fajne 🙂 Ciekawe kiedy Disney / Pixar zaadaptują ten wylansowany przez Into the Spider-verse styl an …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z Kuba data marzec 6, 2023, 14:33
Aktorsko najlepszy występ Belli, ale i Reid naprawdę fajnie …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Super!
Wciąż mam wątpliwości czy jako piosenka jest to coś co zasługuje na nominację do Oscara, a …W: Opinie o filmach
3 lata temu
RRR
No jestem zachwycony, co tu dużo mówić 🙂
Nie chcę się rozpisywać, bo to trzeba po prostu …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Cytat z Szaman data marzec 5, 2023, 00:35
Strażnicy nie powinni mieć problemów, ale już Marvels pok …W: BO Ameryka i reszta świata
3 lata temu
Ant-Man w piątek już tylko $3 mln. Wow.
Tymczasem taką brednię dzisiaj wyczytałem na comicbookmov …W: BO Ameryka i reszta świata
3 lata temu
Film nie radzi sobie za bardzo w kinach, ma kiepskie recenzje więc na zachętę wypuszczacie COŚ TAKIE …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
O ironio, historia z odcinka 3. została napisana na potrzeby serialu, ta z 7. została niemal 1:1 prz …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Rozśmieszyło mnie jak w początkowej przypominajce wkleili dialog z Boby Fetta ze sceny z Mando i pan …W: Star Wars
3 lata temu
The Strays (Netflix)
When you order it online:
When it arrives:
KATASTROFALNY skok …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Podobało mi się mniej więcej jak poprzednicy, ale tych widziałem tylko raz a powtarzać mi się nie ch …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Cytat z Szaman data marzec 4, 2023, 18:02
To nie jest zwykłe PR-owe pieprzenie
Według mnie jest, b …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Grace mówi że drugi odcinek znacznie lepszy, wierzę i czekam 🙂
Tymczasem w 7 i 8 odcinku drugiego …W: Star Wars
3 lata temu