Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
3 lata temu
3 lata temu
Napiszę inaczej: wolałbym, żeby najpierw historia Paula została należycie przedstawiona i, co ważne, …W: Dune
3 lata temu
Cytat z Kuba data marzec 1, 2023, 20:43
A to serial będący czymś potencjalnie lepszym komercyjnie z …W: Dune
3 lata temu
Żeby nie rozwadniać marki która w ogóle tego nie potrzebuje 🙂 Czy ktokolwiek po seansie Diuny powied …W: Dune
3 lata temu
Niech to zaorają póki mają czas, to samo z odpryskiem od The Batman w postaci serialu o Pingwinie.W: Dune
3 lata temu
Butler tyle razy pieprzył że chyba sobie głos trwale uszkodził, że już niech mu dadzą tego Oscara w …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Gaga zajęta na planie Jokera, albo zrobi przerwę, albo Maryla pojedzie w zastępstwie 🙂W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
3 lata temu
Nie wierzę że nie pokazali żadnego fragmentu z tego jak pół godziny przed końcem ona dowie się, że o …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Losowy kawałek jaki puszczają na Esce którego nie da się odróżnić od innych i ma się wrażenie, że od …W: Hyde Park
3 lata temu
Nic już z Kandydata nie pamiętam, ale patrząc na swoją opinię na filmwebie to chyba lepiej 🙂
---
…W: Opinie o filmach
3 lata temu
Wklejamy tu często muzykę która nam się podoba, więc pójdę pod prąd i przywołam dwie uwielbiane prze …W: Hyde Park
3 lata temu
Cytat z Szaman data luty 26, 2023, 12:42
Zabawnie jest także dlatego, że nasz Putinolub nawet nie s …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Jeśli po drugim sezonie The White Lotus macie fazę na Aubrey Plazę (hihi), to bardzo polecam film Em …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Pozostając jeszcze przy VFX - wszystkie problemy Stagecrafta i Marvela na jednym kadrze:
St …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Może czas krzyknąć, że ten potwór za bardzo już się rozrósł i przełożenie na kino ciągniętych w nies …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Wywiad o VFX z fotkami przed i po:
https://www.artofvfx.com/the-last-of-us-stephe …W: Opinie o serialach
3 lata temu
[spoiler title="Lekki spoiler z drugiej części gry / potencjalnie z S2"]Joel z okazji urod …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Nie umiem się tym ekscytować, zresztą z perspektywy czasu, przy całej sympatii dla wielu elementów c …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Odcinek faktycznie znakomity. Świetna jest eksploracja powracającej traumy Joela i jego strachu o El …W: Opinie o serialach
3 lata temu
3 lata temu
Nigdy się nie łudziłem, więc OK. Co nie znaczy, że nie jestem niezmiennie zażenowany tym, że Netflix …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Ojej, przypomniałeś mi o tym. Mignęło przez chwilę, ale zauważyłem 🙂
Wiecie co mnie najbardzi …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z Kuba data luty 20, 2023, 16:26
Niemniej, to Martin, geniusz tempa i narracji.
Zgodziłbym s …W: Killers of the Flower Moon
3 lata temu
Cytat z Szaman data luty 19, 2023, 21:41
Wprawdzie nie oglądałem, ale może to jakiś manifest wobe …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Naprawdę nie pojmuję nominacji i nagród dla All Quiet on the Western Front.W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z Szaman data luty 18, 2023, 07:12
Fraser większy niż film, ale wydaje mi się, że Colin Farre …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Cytat z Szaman data luty 19, 2023, 08:00
Czy film jest tak paskudny wizualnie jak na zwiastunach?
…W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Ant-Man and The Wasp: Quantumania
Najnowsza produkcja MCU to film, w którym tytułowi bohaterowi …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Niekoniecznie. Tutaj reakcja studia na wycieki przed premierą The Last of Us Part II:
https://twi …W: Scream
3 lata temu
Seans kinowy był dla mnie w większości bezbolesny, ale totalnie wyrzuciłem już ten film z pamięci i …W: Jurassic Park
3 lata temu
Plakaty blockbusterów sięgają coraz to większego dna, przecież to wygląda jak fan art i to z tej niż …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z Szaman data luty 15, 2023, 18:20
Nowy klip czy jak to nazwać
Nazwijmy to, nie wiem, chujoz …W: Newsy filmowe
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Uwierzyłbym gdyby ktoś mi powiedział, że to zwiastun serialu na Disney+ za $100 mln.W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Ezra w porządku, wizualnie jak zwykle półka wyżej od konkurencji z Marvela, ale nie wiem, jakieś to …W: DC Universe
3 lata temu