Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Samaritan
Młody z Euforii spoko, zdjęcia lepsze niż powinny, Sly na autopilocie, beznadziejny cza …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Deppa potraktowali paskudnie, ale jednak nie ma co porównywać. On tam był drugoplanową postacią, a M …W: Flash
3 lata temu
Cytat z Szaman data sierpień 26, 2022, 21:39
Doszło do spotkania Ezry Millera z ludźmi z Warnera
…W: Flash
3 lata temu
Cytat z robgordon data sierpień 26, 2022, 22:24
Arcane?
Nie liczy się, Netflix jest po prostu dyst …W: Resident Evil
3 lata temu
Zagadka na wieczór:
Za budżety tych wszystkich skasowanych po jednym sezonie gówien ile razy możn …W: Resident Evil
3 lata temu
3 lata temu
Ja tam żadnej satyry nie widziałem, za to świetną historię z galerią barwnych postaci już tak 🙂W: Newsy filmowe
3 lata temu
A to ma jakieś znaczenie? 🙂
Nigdy nie spodziewałem się, a już reżyser Spider-Manów był na to dow …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z Szaman data sierpień 26, 2022, 08:35
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1563065986801 …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Czy tylko moją uwagę zwróciło to, że Aquaman 2 znowu znalazł się w kalendarzu premier ZA Flashem, co …W: Flash
3 lata temu
3 lata temu
Pamiętaj, że loga produkcyjne które ekipa nosi na czapkach, koszulkach itd. nie zawsze odpowiadają t …W: Evil Dead
3 lata temu
Cytat z Kuba data sierpień 24, 2022, 17:01
Czekam na atak Nerdotica i innych oraz ich polskich odpo …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Cytat z Kuba data sierpień 24, 2022, 14:17
Wygląda znakomicie
Wygląda, i nic poza tym nie umiem po …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Nie macie wrażenia, że ostatnio korporacjom odkleiło się bardziej niż kiedykolwiek?
https://www.h …W: Hyde Park
3 lata temu
Koszmarny dobór piosenki do trailera, im więcej pokazują tym więcej słabego CGI widzę. No nic, czeka …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
To nie jest bałagan, po prostu King Kong jest już w domenie publicznej więc jak się dobrze zgrają to …W: Opinie o serialach
3 lata temu
3 lata temu
Spodziewałem się ciekawszej strony wizualnej, wygląda to dość, nie wiem, zwyczajnie?W: Opinie o serialach
3 lata temu
Osobną kwestią tam są grupy składające się z kuriozalnej liczby członków, na przykład to:
NCT i …W: Hyde Park
3 lata temu
3 lata temu
Disney jest do tego stopnia bezczelny, że na całym świecie właśnie usunął Avatara ze swojej platform …W: Avatar
3 lata temu
Cytat z Szaman data sierpień 15, 2022, 16:08
Jestem bardzo zaciekawiony, zwłaszcza, że jeden z odci …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Cytat z Szaman data sierpień 18, 2022, 16:27
She Hulk 1x01
Disney+: istnieje.
Szaman:W: Opinie o serialach
3 lata temu
Prawa do wszelkiego rodzaju adaptacji dzieł Tolkiena kupione NIE przez Amazon:
https://variety.co …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
https://www.pudelek.pl/agnieszka-chylinska-zrobila-sobie-dwa-nowe-tatuaze-na-twarzy-jakie-kryja-znac …W: Hyde Park
3 lata temu
Nowe dziary Chylińskiej.
Jebnąć sobie na twarzy szpetne tatuaże to jedno, ale szpetny tatuaż z bł …W: Hyde Park
3 lata temu
Elsass has been dealing with serious personal issues, some of them possibly related to mental health …W: Superman
3 lata temu
Właśnie usłyszałem na konferencji prasowej, że sytuacja z Odrą się stabilizuje, bo wyławiają już mał …W: Hyde Park
3 lata temu
U nas na Max jeszcze jest, ale czytałem, że w USA w ramach ostatnich porządków go stamtąd usunięto.W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
3 lata temu
Nawet ciekawe, no i mignęła mi tam płaskorzeźba przedstawiająca Cthulhu więc chętnie rzucę okiem, al …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Cytat z Kuba data sierpień 15, 2022, 13:00
S02 będzie w całości wyreżyserowany przez kobietyW: The Lord of the Rings
4 lata temu
Outer Range
Ależ dobra rzecz! Od gry dokładnie całej obsady, przez świetne zdjęcia aż po ciekawą …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Cytat z Janko data sierpień 14, 2022, 08:20
[spoiler title=""]
Świetna, przerażająca s …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z Janko data sierpień 13, 2022, 22:58
W sumie ta teoria, że to 2002 rok ma nawet sens, nie pa …W: Opinie o filmach
4 lata temu
To tylko pokazuje, by nie dopowiadać sobie zbyt wiele na podstawie trailerów.
Wokół telefonu z kl …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Skończyłem serial animowany The Clone Wars.
Jestem zachwycony i, o ile kiedyś kręciłem nosem mówi …W: Star Wars
4 lata temu
NOPE
Zdecydowanie najoryginalniejszy film o spotkaniu z obcymi jaki przychodzi mi do głowy. Peele …W: Opinie o filmach
4 lata temu
"serialu z lat 80. ubiegłego wieku"
To w 1885 też powstawały seriale że trzeba podkreśl …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu