Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Cytat z Szaman data wrzesień 10, 2022, 18:41
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/156865545369 …W: Star Wars
3 lata temu
Na pewno dłużej niż Disney nad aktorskimi wersjami swoich animacji 🙂
Ale Mała Syrenka technicznie …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Wydaje, bo to inny typ plakatu niż te wszystkie podróbki struzanowskich kompozycji 🙂W: Newsy filmowe
3 lata temu
Zauważyliście trend zgodnie z którym przygrywająca w reklamach "muzyka" coraz częściej pr …W: Hyde Park
3 lata temu
Czyli jednak nie Aladyn.
Odpuściłem sobie serial Rebels, po prostu nie byłem w stanie znieść tej …W: Star Wars
3 lata temu
Dla mnie odcinek świetny, po premierze byłem zaangażowany w tę historię, teraz już całkiem wsiąknąłe …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Wczoraj na D+ wylądował godzinny making of Kenobiego. Jeśli z jakiegoś powodu warto go obejrzeć, to …W: Star Wars
3 lata temu
To wygląda jak coś spóźnionego co najmniej o dekadę, zlepek pomysłów, motywów i scen pożyczonych od …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Fajny teaser Szklanej Cebuli, bardzo podoba mi się, że wygląda na coś totalnie odmiennego od Knives …W: Newsy filmowe
3 lata temu
3 lata temu
Drugi sezon The Mandalorian obejrzałem z podobną, a nawet i większą przyjemnością niż pierwszy - to …W: Star Wars
3 lata temu
@kuba ale dziwnie (i miło!) Cię słyszeć 🙂
Już wiem co sobie jutro puszczę w pracy.
https://yo …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
3 lata temu
Oj tam, zaledwie kilka strzałów w kierunku autora wyjątkowo głupiej wypowiedzi którą skomentowałeś 🙂 …W: Hyde Park
3 lata temu
No nie wiem, może po prostu w czasach drożyzny ludzie bardziej niż kiedykolwiek wybierają na co iść …W: BO Polska
3 lata temu
Tak, według mojo E.T. był numerem jeden od piątku do niedzieli, ale już z poniedziałkowym Labor Day …W: BO Ameryka i reszta świata
3 lata temu
To, tak przy okazji, ogólne przesłanie dla tej osoby 🙂
https://twitter.com/Mierzwiak20/status/15 …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Zapomniałem opisać wrażenia po skończeniu powieści.
Super! Co mi się bardzo podobało, to że z jed …W: Jurassic Park
3 lata temu
Na oficjalnym kanale League of Legends dostępny jest już cały, 5-odcinkowy (razem 2,5 godziny) makin …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Bo sugeruje dyskusję z którą nigdy się nie spotkałem, a która, jak mi się wydaje, jest bezzasadna je …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
3 lata temu
Ja bym się przyczepił tylko do tego, że taka scena z twerkowaniem byłaby na miejscu bardziej z dekad …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Ludzie w sieci: wszystkie produkcje Marvela są takie same!
Marvel: *robi coś nowego, w zupełnie i …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Cytat z Janko data wrzesień 4, 2022, 08:47
Powodem jest chociażby to, że w każdej rasie mamy po kil …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
3 lata temu
No to inaczej: niech każdy kto chce na użytek własnego konta i jego historii sobie ocenia, ale żeby …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Według mnie serwisy powinny całkowicie zrezygnować z możliwości wystawiania ocen przez użytkowników. …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Wiadomo że to typowy skok na kasę, ale chociaż dorzucili te sceny do filmu a nie rzucili jakiś ochła …W: Spider-Man
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z Fandorin data wrzesień 2, 2022, 22:57
Jest to gdzieś dostępne w streamingu?
Nie u nas.
…W: Opinie o serialach
3 lata temu
Akurat wczoraj oglądałem tę czołówkę.
Widziałem fragmenty Królestwa gdy leciało - jeśli się nie m …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Cytat z Szaman data wrzesień 2, 2022, 21:42
Nazanin Boniadi zostawiająca jako wiejska ukochana elfa …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Podobało mi się!
Nie oczekiwałem zachwytu, nie mam też zamiaru dokonywać jakichkolwiek porównań z …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z Ernest Kubica data sierpień 31, 2022, 20:59
W 2019 roku ktoś stworzył taki wykres i przy os …W: Hyde Park
3 lata temu
Też lubicie gdy You Tube ucina nagłówki i wychodzą takie śmieszne, wyrwane z kontekstu tytuły? 🙂W: Hyde Park
3 lata temu
Cytat z Szaman data wrzesień 1, 2022, 06:37
Czuję straszną żenadę, że muszą na tym profilu tłumaczy …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z Kuba data sierpień 30, 2022, 21:55
Zobacz jak wygląda zwiastun Father
Ja nie widziałem i …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Brzmi ciekawie.
Mamy już multiwersum komiksowo-blockbusterowe, mamy multiwersum komediowo-zwariow …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Och, kolejny cyniczno-sarkastyczny inteligęt który z konta na tłiterze Celnie Komentuje Rzeczywistoś …W: Hyde Park
3 lata temu
Sądzę że łatwo jest zbywać machnięciem ręki albo wyśmiewać perspektywę o której nie mamy pojęcia, kt …W: Hyde Park
3 lata temu
Cytat z Mierzwiak data sierpień 24, 2022, 09:05
Ta bezmyślna pogoń za sztucznie kreowanymi trendami …W: Hyde Park
3 lata temu
The Bad Batch (S1) czyli spin-off Clone Wars opowiadający o oddziale zmodyfikowanych klonów.
Kole …W: Star Wars
3 lata temu