Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Cytat z robgordon data Listopad 20, 2020, 15:37
Nie, w żadnym wypadku nie piszę przez pryzmat tego …W: Hyde Park
5 lat temu
Według Grace to na razie plotka, ale jesli prawdziwa to Disney bardzo prosi się o bojkot ze strony k …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Nie chcę tego za bardzo ciągnąć bo widzę że piszesz, mniej lub bardziej, przez pryzmat prywatnej syt …W: Hyde Park
5 lat temu
@robgordon
Odniosłem się tylko do stwierdzenia, że najlepszymi muzykami-aktorami są artyści, któr …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Tylko to że będzie oryginalna scena po napisach z udziałem Manganiello a nie ta którą nakręcił Whedo …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Cooper jest w ASIB wybitny, jak nie wpadnę w końcu na pomysł na tatuaż to utrwalę na swoim ciele tę …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z robgordon data Listopad 19, 2020, 22:32
Coś, co było akceptowalnym kiczem rok temu, w tym w …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z robgordon data Listopad 19, 2020, 22:42
Zwróćcie uwagę, że najlepszymi muzykami-aktorami są …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Nie wiem nawet co powiedzieć o trailerze Chaos Walking, może tylko to że to kolejna nieznośnie irytu …W: Newsy filmowe
5 lat temu
@robgordon
Reklamy od zawsze pokazywały nieistniejący świat, zachowania i reakcje, świat w którym …W: Hyde Park
5 lat temu
Ten skecz SNL jest jednym z moich ulubionych, dzięki za przypomnienie bo dawno nie oglądałem :*
A …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Szaman data Listopad 18, 2020, 18:16
Kolejne plakaty Chaos Walking
Ej, bo mi ścian braknie …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Nie wiem, może ma to być sygnał, że seria zalicza restart, tylko że taki tytuł sugeruje remake, a ni …W: Scream
5 lat temu
5 lat temu
Cytat z robgordon data Listopad 17, 2020, 23:55
Nie było. Ale inaczej gdy prostej fabule towarzyszy …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Ja chyba jednak jestem fanbojem stylu Snydera (choć Sucker Punch nie znoszę), bo dla mnie ten zwiast …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Listopad 13, 2020, 18:35
Mój detektor ironii szwankuje
Właśnie widzę 🙂W: Newsy filmowe
5 lat temu
Według Grace Warner tego nie chce, to ich właściciel, AT&T, naciska na premierę w HBO Max.
http …W: Wonder Woman
5 lat temu
Może będzie to jeden z tych zdarzających się raz na jakiś czas potencjalnie ciekawych filmów Baya z …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Listopad 11, 2020, 08:40
Nie mam pojęcia w jakim celu
Jak to w jakim? Przenies …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z robgordon data Listopad 10, 2020, 00:06
Nie wiadomo dlaczego Górniak się jej pozbyła. Nie m …W: Hyde Park
5 lat temu
Mnie rewelacje pani Edyty G. nie dziwią, wydają mi się wręcz naturalne w przypadku osoby która ujawn …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Fakt że musi pasożytować na starych hitach innego wykonawcy wiele mówi o jej własnej twórczości 🙂 (d …W: Hyde Park
5 lat temu
Na stronie Pfizera napisali tak:
The case split between vaccinated individuals and those who receiv …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Mnie zastanawiają dwie rzeczy:
1) Czy Reni Jusis była pierwszą osobą do której się zgłosili z pro …W: Hyde Park
5 lat temu
Wiem że miało nie być polityki, ale nie o politykę tu chodzi tylko o absurd całej sytuacji:
https …W: Hyde Park
5 lat temu
Jako wielki fan Gillian Anderson nie bardzo wiem co powiedzieć o tym co widzę, czy raczej słyszę, w …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Na prośbę Warnera Depp rezygnuje z roli Grindelwalda:
https://www.instagram.com/p/CHQXHimJvAC/?ig …W: Newsy filmowe
5 lat temu
O taka ciekawostka którą moje oko wychwyciło podczas halloweenowego, powtórkowego seansu The VVitch …W: Hyde Park
5 lat temu
Bakalova jest w porządku w drugim Boracie, ale to tylko sympatyczna rola w komedii, nic więcej. Pewn …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
O matko, tragiczny ten film był, nie rozumiem co tam jest takiego że a) ktoś w ogóle o tym pamięta b …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Tylko jedna? 🙂
U mnie już 6 potwierdzonych plus kilku mocno podejrzanych, do tego koleżanka musi …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Angaż Reynoldsa, nawet do małego cameo, to będzie porażka. To był koszmarny film, Reynolds był w nim …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Październik 24, 2020, 12:14
Oglądał ktoś z Was Mindhuntera?
Ja oglądał …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Zdecydowanie byłoby to historyczne wydarzenie biorąc pod uwagę kaliber i "prestiż" filmu. …W: Bond, James Bond
5 lat temu
O, nie wiedziałem że to on robi sequel. Nawet się ucieszyłem bo Vikander dobrze wypadła jako Croft a …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Tylko w Holly w nagrodę za fatalne opinie o swoim nowym filmie dostajesz kolejny projekt! 🙂W: Newsy filmowe
5 lat temu