Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 23, 2022, 19:15
Dlaczego Helios pisze w opisie niektórych swoic …W: [ARCHIWUM] BO Świat
3 lata temu
Ależ ten serial ma póki co wyrównany poziom, jeśli utrzyma się do końca sezonu to będę zachwycony 🙂
…W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Gra o tron, Sukcesja, Dexter, Rodzina Soprano, Breaking Bad, Zadzwoń do Saula...W: Opinie o serialach
3 lata temu
Dopesick
Po dwóch odcinkach jest dobrze, już teraz rozumiem nagrody dla Keatona i pozytywne opini …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Chciałbym tylko zwrócić uwagę na powtarzaną przez wszystkie serwisy dezinformację o remasterze 4K HD …W: [ARCHIWUM] BO Świat
3 lata temu
Też, ale u Peele'a tak jak tutaj też przyszły 4 osoby w różnym wieku / o różnej posturze.W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z Szaman data wrzesień 22, 2022, 15:10
Całkiem niezły zwiastun, chociaż obawiam się, że Night …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Nie widzę najmniejszego sensu wprowadzania Morii z czasów jej świetności gdyby mieli nie pokazać jej …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story
Po pierwszym odcinku.
Irytuje mnie ta współczesna f …W: Opinie o serialach
3 lata temu
@robgordon
Zgadzam się, u mnie serial z miejsca zaskarbił sobie moją ciekawość a z odcinka na odc …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Naliczyłem całe dwa - włochatą figurkę banthy na biurku Cassiana i lądowniki korporacji od tyłu wygl …W: Star Wars
3 lata temu
Andor, odcinki 1x01 -1x03
Andor to nie jest jakaś super interesująca postać, w Rogue One też nie …W: Star Wars
3 lata temu
Nowy Hellraiser wygląda na kompetentnie nakręcony film, ale nie widzę tam niczego ponad typowy, gene …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Wracamy do tradycyjnego dementowania newsów na drugi dzień:
https://variety.com/2022/film/global/ …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Zgadzam się, ot chciałem wyrazić swoją irytację tymi reklamami, niestety nic nie poradzę na to że mó …W: Hyde Park
3 lata temu
W każdym. O czym jest ta powyższa reklama? Pokazują jakieś głupoty w postaci animowanych sygnalizacj …W: Hyde Park
3 lata temu
Przekonajcie mnie, że istnieją bardziej kretyńskie, odklejone od rzeczywistości reklamy od spotów z …W: Hyde Park
3 lata temu
Zacząłem drugi sezon Rebels i znowu wspomnienie o Kenobim przyprawia mnie niemal o wylew.
Kolejne …W: Star Wars
3 lata temu
Oglądamy chyba dwa różne seriale, przecież to pędzi na złamanie karku. O jakich wypełniaczach mowa?
…W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 17, 2022, 11:18
Z innej beczki. Co powiecie na pierwsze opinie o An …W: Star Wars
3 lata temu
Swoją drogą odświeżyłem sobie arcydzieło Michaela Manna Heat, ukochany tytuł macho samców alfa ze ws …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Kolejny świetny odcinek. Jestem pełen podziwu dla tego jak szybko mija tych niecałe 70 minut.
Poc …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 17, 2022, 09:25
Zaglądacie czasem do internetu? 😉
Niestety tak i …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 17, 2022, 08:50
"Constantine" jest filmem, do którego tęs …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z Szaman data wrzesień 17, 2022, 08:33
w innym razie, albo przy zdrowiu Kilmera, jestem pewie …W: Newsy filmowe
3 lata temu
W komentarzu na YouTube Vadera i Gwiazdę Śmierci (w zasadzie główny wątek filmu!!!) w Rogue One Rand …W: Star Wars
3 lata temu
Zacznijmy od tego, że usunięcie Rogue Squadron z kalendarza to też żaden news.
O tym że film zost …W: Star Wars
3 lata temu
Cytat z Szaman data wrzesień 15, 2022, 21:14
A ja strzelam, że jednak zamierzają przycisnąć Waititi …W: Star Wars
3 lata temu
Domem Star Wars jest teraz Disney+ i przede wszystkim budowane wokół Mando / Ahsoki / reszty bohater …W: Star Wars
3 lata temu
Dla jasności: nie chodziło mi o to czy ktoś na to pójdzie, tylko o sens przedsprzedaży biletów na fi …W: BO Polska
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z Szaman data wrzesień 14, 2022, 17:11
No nie wiem... A pamiętacie jak spekulowaliśmy, że na …W: Avatar
3 lata temu
Zapowiada się wybornie. Szaman wspomina Scorsese, ja tu jednak widzę coś, co może nie jest wolne od …W: Babylon
3 lata temu
Cytat z Szaman data wrzesień 13, 2022, 06:30
Jako swieżo upieczony fan Better Call Saul zauważam, ż …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
@szaman ale taka jest specyfika tych nagród, mam wrażenie że dopóki Sukcesja będzie dalej kręcona to …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 12, 2022, 13:39
Uwielbiam to tłumaczenie. Jak dla mnie pełen odpał. …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 12, 2022, 10:52
Przyznam, że zwiastuny Andora, Secret Invasion i Wi …W: Opinie o serialach
3 lata temu
3 lata temu