Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
3 lata temu
Severance (Rozdzielenie) od ATV+
Po dwóch odcinkach jestem pod ogromnym wrażeniem.W: Opinie o serialach
3 lata temu
Jeden z moich ulubionych jutuberów rozprawia się z kolejnymi absurdami. O tym kretyńskim pomyśle na …W: Hyde Park
3 lata temu
Za to samo, za co NC-17 ma Showgirls - za nic. MPA to organizacja złożona z dewot, która od zawsze m …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Właśnie miałem pytać czy nikt poza @kuba (który dał filmowi 1/10 ale zdecydował się go tu na forum p …W: Opinie o filmach
3 lata temu
O taka wizualna paralela mi się rzuciła w oczy:
[spoiler title=""]
[/spoiler …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Jak wyżej. Bardzo emocjonująca bitka z orkami, fajne twisty i zakończenie. Ładnie się to wszystko uk …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 30, 2022, 13:52
Może gdyby Howard nie odpadł po pierwszym Iron Mani …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Hmm, nie ulega wątpliwości, że od drugiego sezonu Mando serial ewoluował z samodzielnej produkcji na …W: Star Wars
3 lata temu
Cytat z Kuba data wrzesień 30, 2022, 11:41
Po Ahsoce spodziewam się jedynie mdłego, brzydko zrealiz …W: Star Wars
3 lata temu
Cytat z Kuba data wrzesień 30, 2022, 10:41
nie zapowiada się na inne jakościowe produkcje w tym świ …W: Star Wars
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
@kuba to jeszcze nie zauważyłeś jak bardzo dzięki streamingowi zmienił się serialowy krajobraz? Pier …W: Star Wars
3 lata temu
To pewnie te same osoby, które po pół godzinie filmu orientują się, że pomyliły sale albo siadają w …W: Avatar
3 lata temu
https://film.wp.pl/avatar-w-polskich-kinach-ludzie-domagaja-sie-zwrotu-pieniedzy-6817367512234816a
…W: Avatar
3 lata temu
Andor nie przestaje mnie zachwycać worldbuildingiem (co jest nie lada osiągnięciem w tak rozbudowane …W: Star Wars
3 lata temu
@robgordon
No tak, teraz się rozumiemy, ale też nie ma co podchodzić do tego na prostych zasadach …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 28, 2022, 19:12
Ale rozumiesz że są światy w MCU w których nie wyda …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Ale rozumiesz że Deadpool 3 będzie częścią MCU, prawda?
A Thora przytoczyłem bo myślałem, że o ty …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 28, 2022, 17:15
Nie do końca rozumiem. Polemizujesz z tym co napisa …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z robgordon data wrzesień 28, 2022, 15:26
Chyba zdążyli już o tym wspomnieć, ale nie sądzę …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Obejrzał No Way Home i pomyślał, że on też tak chce 🙂
Przynajmniej go oficjalnie zapowiedzieli i …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z Juby data wrzesień 28, 2022, 07:36
A że Jackman już godnie pożegnał się z rolą - no i co? T …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Myślę że film o tym jak Ryan Reynolds, stosujący oczywiście method acting i nie wychodzący z roli De …W: Newsy filmowe
3 lata temu
No ale jednak ktoś słusznie zauważył, że po Loganie Jackmanowi jakoś trudno się odnaleźć w kinie, a …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Hugh Jackman, jeszcze jedna gwiazda Hollywood która nie potrafi dotrzymać danego słowa. Szkoda.
h …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z Szaman data wrzesień 27, 2022, 13:12
Horror Barbarian zbierający świetne recenzje w ameryka …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Chinom wystarczy tych $57,7 mln które zostawili w kinach na tym filmie w zeszłym roku 🙂W: [ARCHIWUM] BO Świat
3 lata temu
W ogóle fajne tu jest to, że za epidemię odpowiadają zarodniki grzyba, powodującego u ludzi rozrost …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 26, 2022, 19:38
Ja obstwiałem jakoś 23 tys. chyba, więc na pew …W: BO Polska
3 lata temu
Left Behind to dodatek do pierwszej części gry w którym gramy Ellie - rozgrywa się "współcześni …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Obie części przeszedłem po dwa razy spędzając z Joelem i Ellie grubo ponad 100h, mam tych bohaterów, …W: Opinie o serialach
3 lata temu
W: BO Polska
3 lata temu
Willems zaczyna nowy sezon świetnym materiałem zwracającym uwagę na aspekt filmów Raimiego który na …W: Spider-Man
3 lata temu
No zrobił, ale to nie ekranizacja głównej Trylogii. Zastanawiam się tylko - widzę, że muszę wyłożyć …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Tak? To pod koniec lat 90-tych powstawały seriale których budżety przewyższały produkcje kinowe a Ja …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Ziew 🙂
Tak sobie myślę, gdyby zekranizować Drużynę Pierścienia jako 8-odcinkowy, 8-godzinny sezo …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Cytat z Kuba data wrzesień 25, 2022, 13:07
To jedno ale ja mocno siedzę w bańce tej nieco bardziej …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Cytat z Kuba data wrzesień 25, 2022, 11:33
To internet mam wrażenie jest mocno na nie i widzę że ci …W: The Lord of the Rings
3 lata temu
Cytat z Mierzwiak data wrzesień 23, 2022, 12:41
Dopesick
Po dwóch odcinkach jest dobrze, już ter …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Ja naprawdę lubię Gal, ale jej gra aktorska zaczyna mi coraz bardziej przeszkadzać. Ciekawi mnie jak …W: Newsy filmowe
3 lata temu
3 lata temu
Miałem na oku ale teraz mocno mnie zachęciłeś! Obejrzę jak tylko skończę Dopesick.
W: Opinie o serialach
3 lata temu
Don't Worry Darling
Znakomita Pugh, mający ubaw Pine, klasa zdjęcia, scenografia, kostiumy i …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Cytat z Kuba data wrzesień 24, 2022, 12:43
realizacja jest niezwykła. Inscenizacyjnie może i film r …W: Opinie o filmach
3 lata temu