Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Od dzisiaj wszystkie sezony Gry o tron na HBO Max dostępne są w 4K Dolby Vision + Atmos.W: Opinie o serialach
4 lata temu
Oho, przez 3 miesiące przed zdjęciami Jared będzie wychodzić tylko w nocy, poruszać się nakryty prze …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Jasne, nic nie mam do Leo, wręcz przeciwnie, po prostu chciałbym zobaczyć u niego kogoś innego. Akur …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Hmm, chyba chciałbym, żeby Scorsese dał już spokój Leo. Nie ma innych, lepszych i ciekawszych aktoró …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Affleck pewnie wpadł nakręcić scenę po napisach, a może dobre przyjęcie ZSJL i ogarnięcie życia pryw …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Dlaczego prawie każda strona pisze o tym, że Batman powróci w Aquamanie 2? Momoa wrzucił fotkę z Aff …W: Newsy filmowe
4 lata temu
O co chodzi z tymi zębami które wyglądają jak narysowane i w ogóle nie pasują do perspektywy z jakie …W: Newsy filmowe
4 lata temu
To zapętlony teaser który na bieżąco pokazuje czas pozostały do premiery, coś jak te pierwsze klipy …W: Oppenheimer (2023)
4 lata temu
Yyyy, OK, ale na co to komu?
Czarno-biały film historyczny promowany jak komiksowe widowisko któr …W: Oppenheimer (2023)
4 lata temu
Ja ostatnio zachwyciłem się fantastycznie zagranym i nakręconym (i umuzycznionym; dawno nie słyszałe …W: Opinie o serialach
4 lata temu
https://twitter.com/creepyduckart/status/1551741680293920768?s=20&t=YokoMX1waHXaI1KXfjFCgwW: Evil Dead
4 lata temu
https://www.msn.com/en-us/tv/news/exclusive-jon-bernthal-back-as-punisher-appearing-in-daredevil-reb …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Z ciekawości postanowiłem porównać ceny pizzy w sieci Da Grasso na podstawie archiwalnych maili z za …W: Hyde Park
4 lata temu
Cytat z robgordon data lipiec 25, 2022, 17:26
HH skomentowało to następująco: 6 filmów o Avengers, …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Wyświetlenia nowych materiałów z Comic Con: (profile studia)
- Black Adam - 1,4 mln w 18h (You Tu …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Szaman data lipiec 24, 2022, 10:06
tak jakby zamierzano naprawić wszystkie błędy pierwszej …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem coś, co wygląda świetnie, intrygująco, miejscami nawet imponuj …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Tak sobie patrzę na te daty premier...
Avengers: The Kang Dynasty - 2 maja 2025
Avengers: Secr …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Jestem zaskoczny jak bardzo podoba mi się zwiastun Wakanda Forever, konkretnie zjada (plenery!) i wy …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Ale trailer Flasha i teaser Aquamana super. A nie, zaraz, istnienie tych filmów zignorowano 🙂W: Newsy filmowe
4 lata temu
Johnson to jednak jest desperat. To znaczy ja od dawna o tym wiem ze sposobu w jaki reklamuje Black …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Szaman data lipiec 20, 2022, 17:38
https://twitter.com/DCU_Direct/status/154979503679510937 …W: Superman
4 lata temu
Z Jacksonem tu sie nie zgodze bo od dekad wszyscy ilustratorzy na czele z Howem rysowali go ze skrzy …W: The Lord of the Rings
4 lata temu
No w sensie Balrog był opisany przez Tolkiena jako stwór ze skrzydłami, nie wierzę że aż tak odeszli …W: The Lord of the Rings
4 lata temu
Cytat z Szaman data lipiec 17, 2022, 09:33
W fajnych czasach żyjemy i trzeba celebrować. Mogę się j …W: Hyde Park
4 lata temu
Cytat z Juby data lipiec 23, 2022, 16:24
trudno mu uwierzyć że nakręcili to ludzi odpowiedzialni za …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
Balrog był stworzony na podstawie ilustracji Johna Howe'a który pracował też przy serialu więc …W: The Lord of the Rings
4 lata temu
Może w ruchu, na zdjęcia narzekają 😛
https://twitter.com/0wlGhost/status/1550134845610885120?s=2 …W: The Lord of the Rings
4 lata temu
Kiedy ostatnio była tak duża produkcja na temat której każdy musiał mieć zdanie, często już gotowe, …W: The Lord of the Rings
4 lata temu
Nie wiem czy wiecie, ale wydawnictwo Vesper wydało u nas na nowo pierwszą powieść Michaela Crichtona …W: Jurassic Park
4 lata temu
Zgadzam się, choć w czasie seansu jakoś bardzo mnie to nie zabolało, natomiast dziwne jest to, że na …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Evans mi się podobał, aczkolwiek scenariuszowo to co najmniej dziwny zabieg, że ktoś taki na dużą cz …W: Opinie o filmach
4 lata temu
The Gray Man
Generyczny akcyjniak o którym jutro nie będę już pamietać, wynoszony poziom wyżej pr …W: Opinie o filmach
4 lata temu
W wersji premium miałeś taką samą jakość, czytaj: to co nie było w 4K było takiej samej jakości jak …W: Hyde Park
4 lata temu
https://twitter.com/Flatpanels/status/1550369387781279746?s=20&t=tecYL4zD-Tz8AZZu_23xUAW: Opinie o serialach
4 lata temu
Chris, Sophia, Grant, plenery - TAK. Reszta boleśnie sztampowa albo nie na miejscu (co tu robi Miche …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Nie przejmuj się, i tak nie dostaniesz polskiego wydania tego filmu na płycie więc polski tytuł nie …W: Predator
4 lata temu
4 lata temu
Heh.
Czy kampania reklamowa filmu takiego jak kontynuacje Zmierzchu przeznaczona jest tylko dla l …W: Predator
4 lata temu
Nie rozumiem czemu zwiastun nazywa się Halloween Ends skoro na plakacie tytuł to Ends, ewentualnie E …W: Newsy filmowe
4 lata temu