Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Tragedia. I ta mina Pitta na zdjęciu które wygląda jak odrzut z sesji zdjęciowej do kampanii reklamo …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Gina Carano powraca!
Nie wiem czy występ w filmie którego tytuł brzmi jak ze skeczu SNL, który pr …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Jest w 4K zamiast w 1080p i w formacie 1,90:1 zamiast 2,35:1 czyli widać więcej na dole i górze kadr …W: Avatar
4 lata temu
https://twitter.com/Variety/status/1532081255679791105?s=20&t=CgLM5AIPwg45A2mzou-L3QW: Newsy filmowe
4 lata temu
To chyba oczywiste, że ktoś o kilka tysięcy lat młodszy będzie inną osobą niż później 🙂
[spoiler …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Dla mnie najlepsza pozostaje jedynka. Nawet jeśli nieskładna, to jednak fabularnie najbardziej klaro …W: Harry Potter / The Wizarding World
4 lata temu
Nie potrafię powiedzieć o czym są Sekrety Dumbledore'a ani nawet jaką historię, patrząc już cał …W: Harry Potter / The Wizarding World
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 30, 2022, 21:31
Właśnie mam wrażenie, że znowu jest na poważnie w odróżnien …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Stara zasada: chcesz Oscara, to ukryj się pod charakteryzacją w filmie biograficznym, chociaż Hankso …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 30, 2022, 20:27
Jestem w połowie drugiego odcinka i muszę to napisać bo pot …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Tak, ostatni odcinek jest jednym z lepszych w tym serialu, retrospekcje i twist były bardzo ładnie r …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Dla jasności - nie wszystko jest idealnie, a niektórzy z bohaterów którzy są z nami od pierwszej ser …W: Opinie o serialach
4 lata temu
4 lata temu
Nikt nie ogląda czwartego sezonu Stranger Things?
Ja już po wszystkich 7. odcinkach pierwszej czę …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Od 1:55 - zachowanie (!?) przesłuchiwanego psychiatry, WTF:
https://www.youtube.com/watch?v=pMo76 …W: Hyde Park
4 lata temu
Cytat z Juby data maj 28, 2022, 10:00
Jeśli te wyniki się potwierdzą, a Paramount nie odwali akcji …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Top Gun: Maverick to w zasadzie idealny przykład tego, że gra na nostalgii i tak modny w ostatnich l …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data maj 27, 2022, 20:18
Jednak ten plakat nie był fakiem. Tutaj wersja pols …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Nie wiem, bije mi od tego tym tanim, streamingowym wyrobnictwem którego nie lubię. Mam wrażenie że k …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Wiem że wcześniej sam pisałem o Obi-wanie w temacie o serialach, ale skoro te wszystkie produkcje ta …W: Star Wars
4 lata temu
4 lata temu
Podoba mi się, widać że za wzór oparto stylistykę z Rogue One. Wgląd w zwykłe życie i politykę w cza …W: Star Wars
4 lata temu
4 lata temu
Fascynuje mnie ta adwokat Amber. Kojarzy mi się z polonistką która zapowiada sprawdzian a potem go n …W: Hyde Park
4 lata temu
Nie będzie rebooto-remake'u Cube od Lionsgate. Będzie inny rebooto-remake Cube od Lionsgate.
…W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Podoba mi się, mam tylko nadzieję, że całość będzie bardziej spójna od Ragnarok i obligatoryjny wąte …W: Thor
4 lata temu
Cytat z robgordon data maj 23, 2022, 17:18
Obejrzałem Apollo 10 1/2. Nie doczytałem wcześniej, że t …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Tak, i ogółem obsada kobieca obsada fajnie się rozrosła. W pewnych rejonach internetu pewnie płaczą …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Stagecraftowe paskudztwo: nie stwierdzono.
Szkaradne CGI: brak.
Telewizyjne zdjęcia: nie.
M …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Szukam właściwego słowa. Może... obrzydliwe?
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1526902842 …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 20, 2022, 18:03
Co to w ogóle było? Do czego to porównać?
To chyba dobrze …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Ernest Kubica data maj 20, 2022, 20:31
Wreszcie coś świeżego, ale pewnie sukcesu komercyjne …W: Newsy filmowe
4 lata temu
To brzmi jak gimmick; co takiego stało na przeszkodzie, by zamiast 2-godzinnego odcinka były dwa god …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Patryk macha nam już kilka kilometrów spod dna i kontynuuje kopanie. Przynajmniej jest konsekwentny.W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z robgordon data maj 19, 2022, 21:25
HH podało że serial o DD trafi na D+W: Opinie o serialach
4 lata temu
Fajna odpowiedź HBO na zwiastun She-Hulk:
https://twitter.com/HBOMaxBR/status/1526931331317477376 …W: Opinie o serialach
4 lata temu
4 lata temu
Za 10 lat? To będzie zapomniane po maks kilku pierwszych odcinkach a reakcją na news o anulowaniu bę …W: Opinie o serialach
4 lata temu
4 lata temu
Knives Out 2 może trafić najpierw do kin na 45 dni:
https://www.bloomberg.com/news/newsletters/20 …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 18, 2022, 20:16
Scena na łóżku rzeczywiście odważna jak na mainstreamową ko …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 18, 2022, 17:36
Zapowiedź zwiastuna nowego Millera. Co tam się nie dzieje!
…W: Newsy filmowe
4 lata temu