Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Ambulance
Nie sądziłem że to będzie możliwe, ale bawiłem się rewelacyjnie. Nie jest to najmądrzej …W: Opinie o filmach
4 lata temu
West Side Story
Nie znam oryginału więc zaskoczyły mnie posępne rejony w jakie skręciła ta histor …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Usunąłem nasze posty z tematu z newsami.
Cytat z robgordon data maj 16, 2022, 15:04
Trudno cok …W: Predator
4 lata temu
Czekam na jakiś duży raport opowiadający o tym jak toksycznym środowiskiem pracy był / jest plan tyc …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 13, 2022, 15:55
Night House 2?
Za cholerę nie wiem o czym to ma być ale j …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Ja tu widzę taki problem, że to kolejny świat który tak naprawdę niczym nie różni się od linii główn …W: Doctor Strange
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 12, 2022, 18:02
WTF? Aktor i reżyser ten sam, ale remake? Jakim cudem dosta …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Odkopuję świetny materiał Patricka sprzed dwóch lat który z jakiegoś powodu mi umknął. I tak sobie p …W: Doctor Strange
4 lata temu
https://www.youtube.com/watch?v=nHrKSuQ4ICc
Zabawne, ale jest tu kilka przekłamań, np. te krwawe …W: Doctor Strange
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z robgordon data maj 10, 2022, 18:37
W pierwszej części historia jest prosta i nawet dość prz …W: Avatar
4 lata temu
Moja mama od kilku lat dopytuje kiedy będzie nowy Avatar a na Strange'a 2 nawet jej się nie chc …W: Avatar
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 10, 2022, 10:28
O ile z tymi memami jest rzeczywiście glupawe, tak jednak m …W: Avatar
4 lata temu
Cytat z Kuba data maj 10, 2022, 09:42
No i można w ten kostium było wsadzić kogokolwiek, na czele z …W: Doctor Strange
4 lata temu
Mogę się mylić bo jeszcze nie ma na ten temat danych, ale wydaje mi się, że kontynuacja jest rendero …W: Avatar
4 lata temu
Cytat z Kuba data maj 10, 2022, 08:26
Oglądałem sobie wczoraj jakieś fragmenty Inhumans. Przecież t …W: Doctor Strange
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Juby data maj 8, 2022, 18:50
Mam wrażenie (nie napiszę, że to pamiętam, bo poprzednią część …W: Doctor Strange
4 lata temu
Szaman ma rację w tym sensie, że - póki co - wizualnie film prezentuje się bardzo podobnie, w końcu …W: Avatar
4 lata temu
Cytat z Juby data maj 9, 2022, 15:57
Miazga. W kinie nie zwróciłem uwagi, że Cameron zmienił AR na …W: Avatar
4 lata temu
Po opiniach widzę że ta scena budzi mieszane uczucia, ja jestem w obozie tych, dla których w teorii …W: Doctor Strange
4 lata temu
Cytat z janko data maj 8, 2022, 19:43
Przy okazji oceny Wszystko wszędzie naraz pisałem, że nie ma …W: Doctor Strange
4 lata temu
Tak sobie jeszcze myślę o tym filmie (nie żeby siedział mi on w głowie z powodu tego, jak jest dobry …W: Doctor Strange
4 lata temu
Szaman, nie musisz szukać usprawiedliwienia dlaczego film Ci się podobał ani upewniać się, że faktyc …W: Doctor Strange
4 lata temu
Miałem zapytać - jaka była u Was reakcja na ten teaser?
Na moim seansie, z tego co podsłuchałem, …W: Avatar
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Kuba data maj 7, 2022, 09:28
Pewnie chodzi o natychmiastowe cofnięcie się do bycia kuszoną …W: Doctor Strange
4 lata temu
No OK, ale w takim razie odsuwając na bok serial sytuacja jest jeszcze gorsza. Czemu ludzie mówią na …W: Doctor Strange
4 lata temu
Zapoznałem się ze spoilerową recenzją Grace i z przykrością muszę przyznać jej rację - to jest pierw …W: Doctor Strange
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Szaman data maj 6, 2022, 22:51
Rozwinięcie motywu ze spoilera mogłoby burzyć równowagę międ …W: Doctor Strange
4 lata temu
Chodzi mi tylko o to, jakie to wszystko nudne i bezpieczne. A gdyby zamiast trwającej wieczność walk …W: Doctor Strange
4 lata temu
Mam na Blu-ray, nie widzę potrzeby, ale jak ktoś nie miał okazji to polecam opcję - jeśli będzie - I …W: Avatar
4 lata temu
Ten film tylko uwypukla, jak - przepraszam - chujowo nakręcona jest reszta MCU. Przecież tu nie ma ż …W: Doctor Strange
4 lata temu
Totalnie zapomniałem (!) że ma być ten teaser i wziął mnie z takiego zaskoczenia, że aż szeroko otwo …W: Avatar
4 lata temu
Szczerze? Ostatnio nawet nie sprawdzam co kto oglądał, o tym że co jakiś czas usuwam kogoś z listy z …W: Hyde Park
4 lata temu
Cytat z Kuba data maj 4, 2022, 18:14
Podbudowa pod pojedynek Kenobiego i Vadera to jedna z najbardz …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Mój obecny stosunek do marvelizacji marki Star Wars wygląda mniej więcej tak, jak Mike'a do Sta …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Grace krytykująca film z to, że nie spełnił jej oczekiwań które przez grubo ponad rok budowała sobie …W: Doctor Strange
4 lata temu
Bodaj przedwczoraj na YT wyskoczył mi 40-sekundowy fragment teasera w jakości nagrywanej patykiem wi …W: Avatar
4 lata temu
Cytat z Kuba data maj 3, 2022, 13:06
No ale też takie teksty padają też od ludzi którzy oglądają na …W: Doctor Strange
4 lata temu
Cytat z Kuba data maj 3, 2022, 09:46
Film Wilde wygląda super wizualnie, ale fabularnie niebezpiecz …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Kuba data maj 3, 2022, 09:47
Wtedy skończyło się rozczarowaniem, ale jednak filmem innym i …W: Doctor Strange
4 lata temu
Benedetta
Najlepiej podsumować go słowami "film Verhoevena". Jest seks, jest przemoc, j …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Na HBO Max pojawiło się No Time To Die.
Niestety film ma błędne proporcje obrazu bo został przyci …W: Bond, James Bond
4 lata temu