Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Cytat z Szaman data październik 13, 2021, 19:34
Ale ten finał w teatrze jest dość ospały, nie ma te …W: Scream
4 lata temu
Meh, teraz to niech mnie pocałują. Najwyżej jak film mi się bardzo spodoba to pójdę drugi raz do IMA …W: Dune
4 lata temu
4 lata temu
Ała 🙂
Kocham Scream 2 niemal na równi z oryginałem (mój komentarz na filmwebie jest stary i niea …W: Scream
4 lata temu
Desperacki zwiastun ATAKUJĄCY!!! potwornie GŁOŚNYMI!!!, agresywnymi EFEKTAMI DŹWIĘKOWYMI!!!
Słabe …W: Newsy filmowe
4 lata temu
W sumie to już była jeśli się brało za minimum 40 zł. Zamawiałem już kilka filmów z polskiego amazon …W: Hyde Park
4 lata temu
Jak chcecie się pośmiać to wklejam drogę mojej paczki z francuskiego amazonu. Przeskok w kilka godzi …W: Hyde Park
4 lata temu
4 lata temu
Tu jest wszystko ładnie opisane:
https://www.scream-thrillogy.com/2020/11/scream-masks.html?m=1
…W: Scream
4 lata temu
Tylko jednej rzeczy nie lubię w tym filmie: gdy zaczynali zdjęcia nie mieli jeszcze prawy do wykorzy …W: Scream
4 lata temu
Home Alone to perfekcjyjne kino familijne, w dodatku z gigantycznym serduchem. Gdy O'Hara przek …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Ernest Kubica data październik 12, 2021, 15:43
No właśnie mi się miesza parę scen z Krzyku …W: Scream
4 lata temu
Ja się biorę za powtórkę jak mi tylko jedynkę przyślą.
No dobra, obstawiamy czy / kto ze starej g …W: Scream
4 lata temu
No niby próbowała, ale ostatecznie chodziło o dokładnie to samo czyli dziewczynę samą w domu 🙂 W ot …W: Scream
4 lata temu
Mam jeszcze taką refleksję - po kultowej scenie otwierającej pierwszy film tylko sequel próbował zro …W: Scream
4 lata temu
Początek jest fatalny, ale potem faktycznie lepiej. Mimo wszystko, póki co raczej spokojna obojętnoś …W: Scream
4 lata temu
Fajny wybór, dość nieoczywisty. (W sensie nie spodziewałbym się go w takim filmie, samej postaci nie …W: Guardians of the Galaxy
4 lata temu
Cytat z Fandorin data październik 11, 2021, 21:44
W łódzkim, domyślam się?
Pytanie techniczne: c …W: Bond, James Bond
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Kuba data październik 11, 2021, 19:49
Rege jest tu dosłownie najlogiczniejszym wyborem.
Bo …W: Bond, James Bond
4 lata temu
Ciekawostka: wyświetlany przed Bondem w IMAX teaser jest w całości w formacie pełnoekranowym. Ciekaw …W: Eternals
4 lata temu
Cytat z robgordon data październik 11, 2021, 17:51
A i znajoma wróżka również jest pod wrażeniem.
…W: Opinie o serialach
4 lata temu
Dopiero co Grace twierdziła że ten film prawdopodobnie nigdy nie ujrzy światła dziennego.W: Newsy filmowe
4 lata temu
Wczoraj obejrzałem świetny Being James Bond na HBO Go i przypomniał mi on o wiadrach pomyj jakie bry …W: Bond, James Bond
4 lata temu
Cytat z janko data październik 10, 2021, 22:02
Przydałaby mu się jakaś zmiana, bo czuć już zmęczeni …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
Banał, to mógłby być plakat którejkolwiek części, ale w sumie mając tak ikoniczną maskę chyba trudno …W: Scream
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 6, 2021, 21:45
There Is Someone Inside Your House (2021)
W swoim s …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z Ernest Kubica data październik 10, 2021, 16:49
Dopiero filmy wysokobudżetowe z dużą ilością …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
[spoiler title=""]Knur posuwa faceta bynajmniej nie dlatego, że on tego chciał.[/spoiler]W …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Nie wiem, ale "seks ze świnią" to sensacyjne uproszczenie które całkowicie pomija o co cho …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
Wesese aka Wese5e aka Wesesierpe aka Wesele bez L
Dobry. Chwilami bardzo. Czy zatrzęsie Polską ja …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z robgordon data październik 10, 2021, 10:12
A ci ludzie nie mają 12 lat, a zdecydo …W: Ghostbusters
4 lata temu
4 lata temu
A może by tak założyć, wzorem forum ***, temat ogólny o MCU? Dużo tam się dzieje w kwestii filmów i …W: Sprawy administracyjne forum
4 lata temu
Powtórka w IMAX zaliczona.
Za drugim razem film wszedł mi o wiele, WIELE lepiej i mogę - wbrew sw …W: Bond, James Bond
4 lata temu
Czyli co, bez metki Marvela filmy nie są już w stanie przebić pewnego pułapu?W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Nie wiem jak Wy ale ja mam już bilety na 23.10.
Jest drama: okazało się, że w IMAX będzie wersja …W: Dune
4 lata temu
4 lata temu
Lepsze niż się spodziewałem, ale powodu by obejrzeć nie widzę. Dobrze że jest Kaya, w porównaniu z r …W: Resident Evil
4 lata temu
Wow, wow, wow, i tylko szkoda że znowu dla Netfliksa kręci. Miejsce Finchera jest w kinie!W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Fatalne, nawet nie obejrzałem do końca.
Czemu Chastain uparła się na bycie bohaterką kina akcji? …W: Newsy filmowe
4 lata temu