Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Sucharek na dobranoc:
Dziwię się, że Denis nie wpadł na pomysł by w roli jednego z Fremanów obsad …W: Dune
4 lata temu
Porównanie do Władcy Pierścieni jest też o tyle nietrafione, że Drużyna Pierścienia, mimo bycia pier …W: Dune
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 23, 2021, 09:58
A przed Diuną w Multikinie leci długa reklama Maca …W: Hyde Park
4 lata temu
Cytat z robgordon data październik 22, 2021, 14:58
I nie bardzo rozumiem zarzuty obsadowe.
To do m …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
Dobrze kojarzę że był odcinek Columbo właśnie z motywem zamiany ślepej amunicji na prawdziwą na plan …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Straszna sprawa i nie ma się co śmiać, ale pozwolę sobie na szczyptę czarnego humoru:
Myślałem że …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Kiedy ostatnio czyjaś kariera tak szybko poleciała na pysk jak ostatnio Jake'a? Facet dokonuje …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Jako fan tej serii gier mogę powiedzieć tylko jedno: NIE 🙂 Nie widzę tu niczego za co tak je uwielbi …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Chyba powinniśmy, zresztą marketingowo powinno im zależeć żeby ludzie wiedzieli, że będzie ciąg dals …W: Dune
4 lata temu
W Trylogii Rka była w zasadzie żadna, ale plusik za konsekwencję i w sumie box office'owe ryzyk …W: Matrix
4 lata temu
Na pewno będzie świetna w roli nudnej postaci żony której całe życie kręci się wokół głównego bohate …W: Newsy filmowe
4 lata temu
To ja tak tylko żartobliwie przypomnę że w serii Scream, w filmowych adaptacjach wydarzeń pt. Stab w …W: Indiana Jones
4 lata temu
Ale ona nie powiedziała że dodawanie nowych postaci jest częścią naprawy rzekomych problemów tego fi …W: Doctor Strange
4 lata temu
A czemu nie?
Ale nie, Grace po prostu twierdzi, że widzowie po pokazach testowych zarówno No Way …W: Doctor Strange
4 lata temu
Znalazłem zdjęcie bez zasłoniętych oczu:
Nie znam mówiąc szczerze, ale ja nie jestem na bieżą …W: Hyde Park
4 lata temu
Taka dziwna ciekawostka: na okładkach DVD / Blu-ray / UHD tego filmu, brutalnego, z kategorią R prze …W: Suicide Squad
4 lata temu
Ja mogę. Obstawiam że pierwszych 15-30 minut filmu to będzie bezpośrednia kontynuacja Kills i dopier …W: Opinie o filmach
4 lata temu
No, ale nie wyciągnęli z H20 żadnych wniosków i zrobili z Laurie jej przeciwieństwo z tamtego filmu. …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 18, 2021, 20:18
Nie znajduję plusów.
1/10
Nie no, zdjęcia są na …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data październik 18, 2021, 10:47
Kino Świat znów w akcji...
MCU aż tak …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 17, 2021, 20:35
Czekaj, czekaj, nowego zakończenia?! Czy jest tam j …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
Jeśli myślisz że Venom 2 jest głupi, to ten film jest jak cały płonący kontener Venomów 🙂 Halla jest …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Halloween Kills
Na razie ten gif musi wystarczyć, napiszę reckę jak zbiorę myśli, na razie wc …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Batman Begins to dla mnie bardzo fajny kompromis między komiksem a próbą urealnienia Nietoperza. W T …W: Batman
4 lata temu
Czy lepszego przeciwnika? Dzień po seansie nie jestem w stanie nic powiedzieć o Carnage'u i nie …W: Venom
4 lata temu
Miałem wczoraj zwarcie w mózgu bo puścili trailer tego przed drugim Venomem i nawet jak pokazali Let …W: Morbius
4 lata temu
Wystarczy nie nastawiać się na film który wyleczy raka obali rząd w Polsce 😉
Ambitna porażka (cz …W: Batman
4 lata temu
W: Hyde Park
4 lata temu
Cytat z Kuba data październik 17, 2021, 00:06
Przy tym Logan wydawał się prostą opowiastką jak z ta …W: Batman
4 lata temu
W ostatnim filmie Nolan już tak bardzo olał komiksy ciepłym moczem, że Batman chodził sobie po Gotha …W: Batman
4 lata temu
Tymczasem przeczytałem pod trailerem na YT że kopiują Nolana i w ogóle nie ma to innego klimatu niż …W: Batman
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 16, 2021, 22:07
Tak oglądam drugi, trzeci raz i... ale to jest debi …W: Batman
4 lata temu
4 lata temu
The Last Duel
Kto będzie kręcił takie kino gdy zabraknie Ridleya?
Bardzo podoba mi się, że obr …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Nadpobudliwa, głośna, nieznośnie irytująca imitacja filmu. Nikt tu nawet nie udaje że to coś więcej …W: Venom
4 lata temu
Cytat z robgordon data październik 16, 2021, 13:36
Myślę, że Adele to taki podobny przypadek jak La …W: Hyde Park
4 lata temu
Spory ziew, niestety. To samo myślałem już przy poprzednim albumie (no, pomijając świetne I Miss You …W: Hyde Park
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 14, 2021, 18:13
https://twitter.com/mattreevesLA/status/14486955703 …W: Batman
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 14, 2021, 18:29
No nie wiem czy jest aż tak źle, oni sporo siedzą w …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z robgordon data październik 14, 2021, 17:35
Ale zwróćcie uwagę na to jak popracowano nad jak …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu