Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
5 lat temu
Uwielbiam to że Grace banuje ludzi gdy rzucą spoiler do aktualnie granego w kinach filmu na jej czac …W: Matrix
5 lat temu
Ja myślę że takie same wycinki kostiumów mógłby zrobić Netflix promując (dla odmiany) takie Jupiter& …W: Flash
5 lat temu
O, ciekawe. Że też chce im się inwestować w coś, co ktoś już zrobił, no ale w sumie tak działają kor …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Nie wiem czy chciałbym kontynuację Twin Peaks. Zakończenie niby jest otwarte, ale w sposób który poz …W: Opinie o serialach
5 lat temu
No proszę, dzisiaj pojawiła się ponoć dość wiarygodna plotka że pierwsza część dostanie w październi …W: Scream
5 lat temu
5 lat temu
To teraz - tak przy okazji - liczę że Lionsgate szykuje niespodziankę i w odpowiednim momencie, by p …W: Scream
5 lat temu
Ja bym nie był tak surowy. Te skosy w "E" to miły akcent udanie sprawiający wrażenie że uż …W: Green Knight (2021)
5 lat temu
No dobra, trochę serialowej krytyki produkcji ze świata MCU w wykonaniu Disney+.
Jakiś czas temu …W: Opinie o serialach
5 lat temu
5 lat temu
Bennifer: Reaktywacja oficjalnie 🙂
https://pagesix.com/2021/06/14/ben-affleck-jennifer-lopez-kiss …W: Hyde Park
5 lat temu
Flash dostanie, a jakże, nowy kostium:
https://www.instagram.com/p/CQGuXYzBPxt/?utm_medium=copy_l …W: Flash
5 lat temu
Słoneczko przygrzało czy obciąża Cię ilość danych wysyłanych Gatesowi ze szczepionkowego mikroczipa? …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Na Disney+ dla Disneya owszem, ale nie z iTunes które należy do Apple.
Według google:
For newly …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Aktor idący do kibla z zarzuconą czarną szmatą to nie jest dla mnie zdjęcie z planu 😛W: Opinie o serialach
5 lat temu
Cytat z Ernest Kubica data Czerwiec 13, 2021, 22:56
Chodziło mi o to, że jeśli nie ma Samathy to dl …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Loki pod wielom względami podoba mi się nawet bardziej niż WandaVision, również dlatego, że wprowadz …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Tak jak piszą - trudno ocenić na ile dostępność tych filmów w HBO Max (a co za tym idzie również ich …W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
@kuba
Sorry, doczytałem Twoją wypowiedź dokładniej i coś mi w niej umknęło, więc odpowiedź którą …W: Avatar
5 lat temu
Czy tylko mnie bawi Will Smith "lansujący" swoją zapuszczoną sylwetkę, którą określił najg …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Kuba data Czerwiec 13, 2021, 10:15
Innym, bardziej naciąganym, przykładem mogą być Batmany …W: Avatar
5 lat temu
@kuba Zacznijmy od tego że gra nie będzie wyglądać aż tak ładnie jak ten materiał 🙂
Mnie zaskoczy …W: Avatar
5 lat temu
O ile wyrobią się z premierą, co w przypadku gier wcale nie jest oczywiste, a i sam tytuł będzie czy …W: Avatar
5 lat temu
Widziałem wczoraj, chciałem nawet zalinkować, ale stwierdziłem że szkoda czasu.
Ależ ona jest nie …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Ford z kropkami na twarzy, czyli retrospekcja z doktorem Zolą. A nie, zaraz, nie ta seria.W: Indiana Jones
5 lat temu
Nowy sezon Sex and the City będzie jeszcze bardziej inny od poprzednich niż myśleliśmy. Nie tylko za …W: Opinie o serialach
5 lat temu
O zakulisowym burdelu Jupiter's Legacy:
https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/jupiter …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Aczkolwiek plus dla twórców tej przeróbki; raz że tekst jest udany, a dwa - w miarę zachowali klimat …W: Hyde Park
5 lat temu
Zastanawiałem się co jest najgorsze w reklamach i mimo wszystko od pokazywania alternatywnego uniwer …W: Hyde Park
5 lat temu
Niesamowite jak markting nadużywa tej klepsydry zważywszy na to że od czasu debiutu bohaterki w 2010 …W: Black Widow
5 lat temu
5 lat temu
Dobra, masz rację, to Mangold a nie Abrams 🙂
Dla mnie mimo wszystko sam fakt że ten film powstaj …W: Indiana Jones
5 lat temu
Jestem na nie.
Mangold ostatnio ustawił sobie ilustrację z Arką Przymierza na twitterze i obawiam …W: Indiana Jones
5 lat temu
https://filmozercy.com/wpis/wracamy-do-srodziemia-powstanie-animowany-film-wladca-pierscieni
Myśl …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Czerwiec 10, 2021, 17:20
Jeśli to tydzień zwiastunów filmów z Garfielde …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z robgordon data Czerwiec 10, 2021, 17:01
Kogo mam załatwić w następnej kolejności? Samsunga?W: Hyde Park
5 lat temu
Hollywood w pigułce:
W pierwszym Parku w prosty a przy tym zabawny (animacja z panem DNA) sposób …W: Jurassic Park
5 lat temu
🙂
Ulga niesamowita po powrocie do niego, bo przez ostatnie dni używałem 7-letniego Huawei którego …W: Hyde Park
5 lat temu