Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
3 lata temu
Jeszcze słówko przy okazji Madonny obwiniającej zdjęcia robione teleobiektywem za deformację swojej …W: Hyde Park
3 lata temu
Cytat z Kuba data luty 11, 2023, 18:48
A czemu od dupy strony?
Dlatego, że znowu widz zostaje rzuc …W: DC Universe
3 lata temu
Czyli co, wzorem Snydera podchodzimy do uniwersum od dupy strony i całe, warte osobnych filmów histo …W: DC Universe
3 lata temu
Tak, na pewno 61- i 49-letni aktor są kandydatami do roli Batmana którzy mieliby grać tę postać prze …W: DC Universe
3 lata temu
Znakomity 5. odcinek, będący w zasadzie kwintesencją gry - jest i akcja, i napięcie, i świetne relac …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Widzę, że seria FF idzie w ślady Marvela i każda scena dziejąca się na zewnętrz jest kręcona na gree …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Cytat z Fandorin data luty 10, 2023, 12:10
Po prostu uważam, że w dzisiejszych czasach trzeba bardz …W: Opinie o filmach
3 lata temu
[Ukryłem spoiler w Twoim poście.]
Film nie staje po stronie "wszelkiej maści nawiedzeńców, f …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Cytat z Fandorin data luty 10, 2023, 10:08
Trochę jakby Shyamalan trollował swoich widzów. Poza tym …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Nie chce mi się nawet zagłębiać w to jak bardzo ona bredzi, ale naprawdę niewiele jest rzeczy zabawn …W: Hyde Park
3 lata temu
Szkoda! 😛
https://twitter.com/JamesGunn/status/1622663925195218944?s=20&t=OHTZcVKEerROVUOTuD …W: DC Universe
3 lata temu
Lynskey to castingowa wtopa, a sam odcinek powinien być tak z 10-15 minut dłuższy zamiast kończyć si …W: Opinie o serialach
3 lata temu
A to ma jakieś znaczenie, czy Gunn wyreżyseruje tego Supermana? Raz że jest scenarzystą tego projekt …W: DC Universe
3 lata temu
Cytat z Szaman data luty 3, 2023, 22:05
w sumie trzeba dużo złej woli aby się na niego dąsać.
Mówi …W: Opinie o serialach
3 lata temu
To nie było 20 lat tylko 15/16, Bill spotkał Franka w 2007 roku, epidemia wybuchła w 2003 🙂W: Opinie o serialach
3 lata temu
Takie zamknięte historie które da się opowiedzieć w jednym odcinku to zawsze wdzięczny materiał. War …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Trailer Batmana zmontowany i udźwiękowiony na współczesną modłę. Nie zwymiotujcie.
https://www.yo …W: DC Universe
3 lata temu
3 lata temu
1,5 miesiąca temu podano, że Affleck nakręci jakiś film dla DC, gdyby miał robić tego Batmana to nie …W: DC Universe
3 lata temu
Powtórzę się: burdel!
“We have the ability to sell outside of HBO Max, if that makes sense,” Safran …W: DC Universe
3 lata temu
Oczywiście czekam na The Batman 2 i kontynuację Jokera, i to w sumie tyle.
Burdel w DC trwa w naj …W: DC Universe
3 lata temu
Oj tak, znakomity odcinek. Znowu wywalono całą tonę gameplayu na rzecz, tak po prostu, rozbudowania …W: Opinie o serialach
3 lata temu
3 lata temu
https://twitter.com/JamesGunn/status/1619851629133709312?s=20&t=so0GIGfsO2pfB2STGq77twW: DC Universe
3 lata temu
Wyniki Avatara to ściema, nikt nie chodzi na ten film i nikt o nim nie mówi. Wiem bo czytałem na twi …W: BO Ameryka i reszta świata
3 lata temu
To jest w ogóle materiał na taki metraż? Po co? Żeby się nie okazało, że Oppenheimer mimo obiecujące …W: Oppenheimer (2023)
3 lata temu
Bardzo dobry tekst:
https://twitter.com/THR/status/1619492525001129986?s=20&t=HXfmOheCEUsFftA …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Czegoś nie rozumiem - skąd to usilne przekonanie, że głosy oddane na Andreę zostały "odebrane&q …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Absolutnie masz rację co do bardziej dynamicznej fabuły kontynuacji.
Żeby nie było - nie narzekam …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Póki co serial uważam za bardzo dobry, ale jednocześnie wiem, że z racji emocjonalnego związku z grą …W: Opinie o serialach
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z Janko data styczeń 24, 2023, 16:36
Wakanda - nominacji za efekty nie dałbym, ale trzeba też …W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Glass Onion z nominacją za scenariusz adaptowany i Wakanda Forever za efekty specjalne - żenujące.W: Festiwale i nagrody filmowe
3 lata temu
Zatem oficjalnie - Zoe Saldana wystąpiła w 4 z 6 filmów które przekroczyły granicę $2 mld 🙂W: [ARCHIWUM] BO Świat
3 lata temu
W temacie:
https://variety.com/2023/film/columns/babylon-lessson-damien-chazelle-margot-robbie-12 …W: Babylon
3 lata temu
Nie wiem co wymyślili i czy nie przeskoczą rekina, ale czekam bardzo. Po bezpiecznej Piątce gdzie na …W: Scream
3 lata temu
Z trailera Scream 4 aka Scre4m aka Screafourm też wynikało, że Gale pewnie zginie 😉
Muzeum sekty? …W: Scream
3 lata temu
Przesadzili z pokazywaniem OGROMNYCH fragmentów scen w sklepie i z Gale, większość przewinąłem.
F …W: Scream
3 lata temu
Nie wiem czy świat jest gotowy by w przeciągu miesiąca doświadczyć tego co mają na głowie Osa w Quan …W: Scream
3 lata temu
Relacja między Joelem i Ellie jest najważniejsza, jasne. Fabuła jest bardzo prosta, ale owocuje w ki …W: Opinie o serialach
3 lata temu
Prolog z 1968 roku jest fantastyczny. Nie dość że to przykład na to jak zrobić ciekawą ekspozycję, t …W: Opinie o serialach
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Nie jest to poziom Andora, ale to bardzo fajna, niezobowiązująca rozrywka, tylko im dalej w las tym …W: Star Wars
3 lata temu
Bardzo dobry pierwszy odcinek The Last of Us.
Obie części gry kocham i znam na wylot, a mimo to o …W: Opinie o serialach
3 lata temu
3 lata temu