Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Myślę że przede wszystkim osobny temat nie byłby potrzebny gdyby nie było zwyczaju (wybacz 🙂 )wklej …W: Guardians of the Galaxy
3 lata temu
W kwestii castingu dochodzi jeszcze kwestia przyzwyczajenia do danego aktora na przestrzeni lat. Do …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
3 lata temu
Cytat z robgordon data listopad 18, 2022, 15:11
Myślę więc, że jest potencjał jest. I może w końcu …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Ja tego nie widzę, ALE jeśli film był renderowany w 48 klatkach na sekundę to być może konwersja w d …W: Avatar
3 lata temu
Cytat z Kuba data listopad 18, 2022, 09:58
Ale nie opiera się o nią ciężar emocjonalny filmu - on s …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Cytat z Szaman data listopad 18, 2022, 09:23
A nadal najbardziej rozkłada mnie na łopatki, że oni w …W: Hyde Park
3 lata temu
Cytat z Szaman data listopad 18, 2022, 00:11
Krąży ten filmik ze spoilera na Twitterze, ale się nie …W: Hyde Park
3 lata temu
Nie chce mi się szukać ale jestem przekonany o tym że pisałem swego czasu, że żadnych eksperymentów …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Ufff, wyobrażacie sobie żyć w świecie w którym są większe problemy niż ból dupy pracowników i użytko …W: Hyde Park
3 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data listopad 18, 2022, 08:27
Wczoraj widziałem przed Łakandą. Niestety na d …W: Avatar
3 lata temu
Niepopularna opinia - to jeden ze słabszych filmów Carpentera który moim zdaniem trzyma się wyłączni …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Z MoM taki event jak ze mnie kandydat do śpiewania na scenie w Mam talent 😛 No Way Home w sumie też …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
3 lata temu
No właśnie. Im więcej słyszę o wiadomym evencie tym bardziej jest on anty-interesujący 🙂W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data listopad 17, 2022, 11:44
A propos Marvela. Pewna jutuberka wrzuciła wcz …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Z Netfliksem już pracował, to tam (i zdaje się tylko w USA) dostępna była rozszerzona, podzielona na …W: Newsy filmowe
3 lata temu
W przyszłym roku Tarantino ma kręcić... 8-odcinkowy serial:
https://variety.com/2022/tv/news/quen …W: Newsy filmowe
3 lata temu
Komnacie Tajemnic stuknęło wczoraj 20 lat.
Wiele osób pomija filmy Columbusa i uważa, że ta seria …W: Harry Potter / The Wizarding World
3 lata temu
Zagrał w hitowym serialu z potworami więc teraz zagra w filmie z potworami! Chłopie, zmień agenta 🙂W: Newsy filmowe
3 lata temu
Gorąco polecam na Disney+ The Dropout ze spektakularną kreacją Amandy Seyfried opowiadający o kurioz …W: Opinie o serialach
3 lata temu
3 lata temu
Też nie wiem co o tym myśleć, ot taka popierdółka w sumie bez treści.
OK, wiem co myśleć: to wygl …W: Star Wars
3 lata temu
Spokojnie, to był żart. Swoją drogą wymyśliłem go przed tym jak przeczytałem że aktywiści chcieli si …W: Scream
3 lata temu
Doznałem dzisiaj olśnienia i wpadłem na motywację mordercy (morderców?) w nowym Scream. Jeśli film c …W: Scream
3 lata temu
To są Dust Bunnies z Mój sąsiad Totoro, były też w Spirited Away. 🙂
https://youtu.be/SRz5oxJcP84 …W: Star Wars
3 lata temu
Poczekaj aż zobaczysz jakie stroje dostały też strażniczki z Dora Milaje 🙂W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Black Panther: Wakanda Forever
Podobnie jak w pierwszej części tak i tutaj całość opiera się głów …W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Cytat z Szaman data listopad 11, 2022, 14:59
3. Odcinek 8- Szmery (ten z Andrew Lincolnem, widziałe …W: Opinie o serialach
3 lata temu
https://comicbookmovie.com/dc_films/dc-studios-bosses-are-mapping-out-an-8-10-year-plan-for-new-dcu- …W: DC Universe
3 lata temu
Nie można wymagać żeby każdy serial fantasy miał budżet Rings of Power, ale to wygląda jak nakręcone …W: Opinie o serialach
3 lata temu
A ja myślałem że oblewanie obrazów zupą przez niesprawnych umysłowo nastolatków było głupie:
http …W: Hyde Park
3 lata temu
Pozwoliłem sobie poszerzyć nazwę tematu i uzupełniłem Twój pierwszy post o recenzję Pantery 🙂W: MCU - Marvel Cinematic Universe
3 lata temu
Rozumiem że pomysł pisania o filmach Marvela w nowym, osobnym temacie poszedł już do piachu bo nikt …W: Opinie o filmach
3 lata temu
Niezmiennie dobre zdjęcia i niezmiennie komiczne machanie pistoletami i udawanie, że się szczelają:
…W: Newsy filmowe
3 lata temu
Dla mnie pod względem reżyserii, aktorstwa i scenopisarstwa to jest najlepsze co przytrafiło się tej …W: Star Wars
3 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data listopad 9, 2022, 19:36
Niezbyt dobry start w Korei... Dopiero kilka dn …W: [ARCHIWUM] BO Świat
3 lata temu
Cytat z Szaman data listopad 8, 2022, 22:55
Ps. Chociaż to pewnie serial z Fleabag.
To tym bardzie …W: Indiana Jones
3 lata temu
"Zachary, wyobraź sobie jakie otwarcie weekendowe zaliczymy i zrób minę-reakcję na to."W: Newsy filmowe
3 lata temu
Myślę że np. temat o Strange'u który ma najwięcej postów można przemianować na Marvela i to w n …W: Sprawy administracyjne forum
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Nie za dużo nam się mnoży tematów? Wydaje mi się że o sequelu Jokera spokojnie można rozmawiać w tem …W: Sprawy administracyjne forum
3 lata temu