Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Raz podziałało wyciągnięcie [spoiler title=""]Luke'a[/spoiler] z kapelusza, podziałał …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Ja mam tylko jedno pytanie: kto to w ogóle ogląda?
To znaczy wiem kto, ale mimo wszystko pytam KT …W: Opinie o serialach
4 lata temu
https://comicbookmovie.com/sci-fi/star_wars/moonfall-director-roland-emmerich-believes-star-wars-sup …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
Halo wygląda jak modelowy przykład streamingowego crapu ze stuprocentową szansą na skasowanie po 1. …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Nie mogę wyjść z podziwu jakim ten facet jest imbecylem.
https://www.hollywoodreporter.com/busine …W: Hyde Park
4 lata temu
Mama bardzo lubi Marvela więc pokazałem jej Eternals i przy okazji sam powtórzyłem.
Ała.
Już d …W: Eternals
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Dżejk dalej dobrze się bawi 🙂
https://twitter.com/THR/status/1486162501427474442?s=20W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
No fajnie, ale wyświetlanie czegoś na ekranie IMAX a format IMAX to dwie różne rzeczy 🙂 To się tak r …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Ależ kapitalny jest ten Dawn FM The Weeknda. A jako prowadzący w radio występuje... Jim Carrey 🙂
…W: Hyde Park
4 lata temu
Podobno przez chwilę na stronie HBO Max wisiało info o dacie startu u nas - 8 marca.W: Newsy filmowe
4 lata temu
Tak, te prawdziwe to analogowe wyświetlające filmy z taśmy 70mm, reszta jest cyfrowa, ale i one dzie …W: Batman
4 lata temu
Na fotce to chyba jeden z tych tzw. Liemax-ów. Jaki malutki ekran, wygląda na dwa razy mniejszy niż …W: Batman
4 lata temu
https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114628,28023876,suski-proponujemy-by-stacje-radiowe-w-godzinach- …W: Hyde Park
4 lata temu
A ja się nie nabrałem i widzę tu typowego Marvela który bardzo próbuje pudrować bycie typowym Marvel …W: Opinie o serialach
4 lata temu
W: Spider-Man
4 lata temu
Tak jak wczoraj rozmawialiśmy - ta część popełnia błąd niejako cementując równanie według którego Wo …W: Scream
4 lata temu
4 lata temu
Myślę sobie jeszcze o powrocie starej gwardii i osobiście mam problem ze znalezieniem sensownego pow …W: Scream
4 lata temu
Tak, to wygląda trochę tak, jakby jednak olewali kontynuacje na rzecz jak najmocniejszego powiązania …W: Scream
4 lata temu
W ogóle tak sobie myślę - film skupia się na problematycznym dziedzictwie [spoiler title="" …W: Scream
4 lata temu
Ale ja nie chcę Cię przekonać że film jest słaby, ja Twoje argumenty też rozumiem 🙂
Już abstrahuj …W: Scream
4 lata temu
Proszę Cię, ten fragment z otwieraniem szafek był straszny - przecież to jest, mam wrażenie, w każdy …W: Scream
4 lata temu
Ej no, przecież [spoiler title=""]finałowa impreza (w tym samym domu!!!) i kluczowa akcja …W: Scream
4 lata temu
Cytat z janko data styczeń 15, 2022, 12:31
No i tytuł bez numeru okazał się sensowny.
Niby pod jak …W: Scream
4 lata temu
Wydaje mi się że w kwestii zawartości wiele sie dla nas nie zmieni, ale najważniejsza sprawa to ogól …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Tygodniami opowiadała jakim to problemem jest Wanda i że dokrętki służą zmianie tego a teraz już jej …W: Doctor Strange
4 lata temu
Czy Jerry O'Connell odebrał już telefon z propozycją reanimacji Sliders?
Kiedy powróci Starg …W: Opinie o serialach
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Affleck pojawi się jako on sam, w alternatywnym uniwersum w którym nie zagrał w Gigli.W: Doctor Strange
4 lata temu
Nie oglądam!
Słuchałem dzisiaj w pracy nowego albumu The Weeknda, a tam w kawałku Here We Go. …W: Scream
4 lata temu
Ja chyba w zeszłym roku albo jeszcze w 2020 czytałem, że tam w pewnym momencie nawet z psem nie możn …W: Hyde Park
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Nieważne kto zostanie, po pierwszym przegranym meczu jak zwykle wszyscy będą chcieli jego wywalenia …W: Hyde Park
4 lata temu
Widziałem pierwszy sezon, dobrze się bawiłem, ale nie na tyle by chcieć oglądać dalej; ot był to dla …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Trzecie (dziewiąte) Star Wars też wyciągnęły z kapelusza nową, Czarną bohaterkę. Miejmy nadzieję, że …W: Jurassic Park
4 lata temu