Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Dla mnie to całe "znikanie w roli" to mit i o ile sam bym tak określił kilka ról, jak np. …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Oh, if u want full experience make sure you’ve seen #Scream & Scream4
Pierwsza wskazówka, że te …W: Scream
4 lata temu
To w takim razie to samo można powiedzieć o wszystkich rolach świata, że też jest to typowy X z jego …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Rekord? Niczego z pierwszego zwiastuna Rogue One nie było w filmie 🙂
To znaczy sceny same w sobie …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
It was a lighthearted conversation.
Oskarżenia o antysemityzm, heheszki 🙂 Poprawka: dopiero teraz z …W: Harry Potter / The Wizarding World
4 lata temu
Najstraszniejsze w tym wszystkim jest to, że gdy za 10, 20 czy 30 lat rzeczywistość będzie naprawdę …W: Hyde Park
4 lata temu
Nie wiem czy "odkrywanie" czegoś co - w zależności od tego, czy mówimy o powieści czy o fi …W: Harry Potter / The Wizarding World
4 lata temu
4 lata temu
Showrunnerka Wiedźmina to niesamowicie zabawna osoba 🙂
https://twitter.com/LHissrich/status/1478 …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Dzięki wielkie, bardzo fajny materiał.
Wskazany fragment przygnębiający, jak zresztą całość.W: Hyde Park
4 lata temu
4 lata temu
Prognoza Variety bez prognozy, bo nie chciało im się bawić w liczby; wybrali ogólnikowe typy czy coś …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
4 lata temu
Na Deadline już wyświetla reklamy:
Plus strasznie bzdurny felieton:
https://variety.com/20 …W: Spider-Man
4 lata temu
4 lata temu
Czekam na drugi sezon Euforii (premiera za tydzień) i na Kenobiego. Nie łudzę się, że będzie to coś …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Strange Days
Kupiłem na Blu-ray kilka miesięcy temu i znalazłem wczoraj idealną okazję, żeby w ko …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Milutki jest ten reunion... w którym dziwnie mało jest samego reunionu. To bardziej taki wspominkowy …W: Harry Potter / The Wizarding World
4 lata temu
To prawda. Strona wizualna jest niesamowita i bardzo mnie cieszy, że mainstreamowa animacja jest w o …W: Opinie o serialach
4 lata temu
A wracając do Arcane:
To jest idealny przykład jak powinno się ekranizować gry - tu służą one prz …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Ło Panie, a forum daje takie ładne możliwości formatowania tekstu, włącznie z numerowaną listą, dzię …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Cytat z Szaman data styczeń 1, 2022, 11:30
Ej to jednak ktoś mądry wymyślił z tą kasacją łapek w dó …W: Hyde Park
4 lata temu
Gatunek ten sam, ale pochwalmy Annę za bycie osadzoną jednak bardziej w naszym świecie aniżeli w alt …W: Opinie o filmach
4 lata temu
A Spider-Mana 3 i Iron Mana niecały rok. Nie wiem czemu ale w mojej świadomości dzieli je o wiele wi …W: Spider-Man
4 lata temu
Besson jako producent czy (współ)scenarzysta podpisuje się pod różnymi filmami, ale akurat jego włas …W: Opinie o filmach
4 lata temu
The Unforgivable - niezły dramat z bardzo dobrą Sandrą Bullock. O czym dowiedziałem się dopiero z na …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Juby data grudzień 29, 2021, 23:33
pomyliłeś się przy Titanicu, było to ponad $900 mln
O r …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Cytat z Juby data grudzień 29, 2021, 19:55
Drugi Avatar -50% względem jedynki? Takie coś ostatni ra …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Ja odebrałem to chyba w najprostszy z możliwych sposób:
[spoiler title=""]Bohater pęka …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Zaskoczeniem to by było, gdyby True Lies i The Abyss ukazały się w końcu na Blu-ray, o UHD nie wspom …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Poprzednia część to było 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach, w sequelu jest ich 8. To znaczy, ż …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Jeszcze jedno:
Podoba mi się jak serio twórcy potraktowali osadzenie akcji w latach 90-tych - wsp …W: Resident Evil
4 lata temu
Jestem w obozie który uważa, że Avatar 2 zarobi znacznie mniej niż pierwsza część.
3D to już prze …W: [ARCHIWUM] BO Świat
4 lata temu
Dobra, to jeszcze parę luźnych uwag:
- doceniam porządne zdjęcia; nic rewelacyjnego, ale solidne …W: Resident Evil
4 lata temu
Jak działa czas w tym filmie?
O 1:50am dostajemy trwającą niecałe 5 minut scenę: Claire ratuje ka …W: Resident Evil
4 lata temu
Encanto
Disney nie schodzi poniżej pewnego poziomu, ale też zazwyczaj powyżej tego poziomu się ni …W: Opinie o filmach
4 lata temu
W sumie racja, ale nie chce mi się już edytować 🙂
Co do ankiety 2022, zrozumiałbym tę Panterę gd …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Podaję wyniki Z DANEGO ROKU, a nie całościowe.
https://www.boxofficemojo.com/year/2019/?ref_=bo_y …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Miniony rok był pandemiczny, więc go pomijam i cofam się do ankiety dotyczącej 2019 roku. Po tytule …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Mam lepszą opinię z Letterboxd:
If the Gal Gadot “Imagine” video was 3 hours long.W: Opinie o filmach
4 lata temu
Ja mam taki ogólny problem, nie tylko z tym filmem:
Rzeczywistość już od bardzo dawna osiąga cora …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu