Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
4 lata temu
Liczyłem na mniejszy spadek Diuny, trudno, no i szkoda klapy ...Soho, to powinno zarobić co najmniej …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data październik 31, 2021, 12:53
Nie jestem w stanie podać teraz większości …W: Dune
4 lata temu
Dlaczego to wygląda jakby cały budżet poszedł w efekty specjalne a ilekroć są zwykłe sceny między ak …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 30, 2021, 21:17
Za to Zellweger jak ryba w wodzie.
Jest bardzo dob …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Wracając jeszcze do tych Simsów, to jest to tylko kolejny przykład tego jak korporacje silą się na f …W: Hyde Park
4 lata temu
Przecież to jest tak wyretuszowane, że równie dobrze mogła użyć dublerki. O ile nie użyła.
A co d …W: Hyde Park
4 lata temu
Last Night In Soho
Nie lubię Wrighta, uważam że Hot Fuzz to jedyny dobry film jaki napisał i nakr …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Historia Krzyku:
https://twitter.com/THR/status/1454104895355822082?s=20
Coś sobie dzisiaj uśw …W: Scream
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data październik 29, 2021, 17:52
Co jest?
Chujowy dobór piosenki, to przed …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Cytat z robgordon data październik 29, 2021, 08:44
Może będzie wersja reżyserska? Choć Denis chyba …W: Dune
4 lata temu
Jeśli to ma być sposób na odwrócenie uwagi od ostatnich problemów i afer wokół facebooka to wow, naw …W: Hyde Park
4 lata temu
A miałem Ci wczoraj napisać żebyś przypadkiem nie spodziewał się niczego w stylu Raimiego po tym fil …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Gdyby nie ta, i tak brzydka, czerwień kostiumów Pająka i Dziwnego Doktora wyglądałoby to szkaradnie. …W: Spider-Man
4 lata temu
Stres związany z wynikiem BO i zależącym od niego losem Part Two ustąpił miejsca stresowi związanemu …W: Dune
4 lata temu
4 lata temu
Na rotten już tylko 65% a to oznacza najniższy % pozytywnych recenzji w historii MCU, za Thor: The D …W: Eternals
4 lata temu
W lesie dziś nie zaśnie nikt II
Jeśli jedynka była potwornym pierdolnikiem i zbiorem ogranych kli …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 27, 2021, 14:01
W sumie nie wiem co jest fajnego w tym pomyśle, opr …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Na stawanie na głowie i opowiadanie bredni mające wyjaśnić czemu kłamali i zaprzeczali wszystkiemu c …W: Spider-Man
4 lata temu
People's Choice Awards jak zwykle kuriozalne - w kategorii dramat znajdziemy obok siebie Cruell …W: Festiwale i nagrody filmowe
4 lata temu
Cytat z robgordon data październik 27, 2021, 13:07
Zamieszanie było też z Edge of Tomorrow. W kinac …W: Dune
4 lata temu
Tak, ale tylko w czołówce filmu, co jest dość rzadkie by film miał inny tytuł na wszystkich materiał …W: Dune
4 lata temu
4 lata temu
Mój entuzjazm ogólnie opadł i tak jak wielokrotnie pisałem czekam już tylko na wybrane pozycje MCU, …W: Spider-Man
4 lata temu
Cytat z Kuba data październik 27, 2021, 07:48
Oficjalne zamówienie Part Two sprawia także, że jakoś …W: Dune
4 lata temu
Wyczuwam pokłady hejtu wobec tego projektu 🙂 To co, nastawiamy się na najsłabszy film ze Spider-Tom …W: Spider-Man
4 lata temu
4 lata temu
Hmm, dla mnie brzmi to idealnie jak opis tego co - jak mi się wydawało / wydaje - zapowiadają traile …W: Eternals
4 lata temu
Żeby im się to multiwersum czkawką nie odbiło, bo jeśli ma to polegać na napchaniu do filmu wszystki …W: Doctor Strange
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 24, 2021, 17:51
Oni wypuścili to tylko i wyłącznie po to aby stało …W: Spider-Man
4 lata temu
Czyli co, film odrobinę wychodzi poza formułę Marvela i już się nie podoba? Za mało humorku? Za dobr …W: Eternals
4 lata temu
A po co tam Jackson, Cameron i Coppola? 🙂
Zamiast panelu to Denis powinien po prostu udzielić Nol …W: Dune
4 lata temu
4 lata temu
Jeśli ktoś jest ciekaw, to na cda z lektorem jest miniserial z 2000 roku. Jest on zdecydowanie, hmm, …W: Dune
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 23, 2021, 15:15
To coś z tyłu jest Alfredem Moliną tylko w głowach …W: Spider-Man
4 lata temu
@szaman, na zachętę masz wypowiedź twórców nowego filmu z dodatku który znalazł się w wydaniu remast …W: Scream
4 lata temu
https://youtu.be/GoAA0sYkLI0
Świetna scena, faktycznie kapitalne było to podkreślone pracą kamery …W: Dune
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 24, 2021, 08:40
W moim odczuciu bardziej odnosi się do popularności …W: Scream
4 lata temu
Jeśli tak to wow, ale też tak powinno być. Nie rozumiem tego schematu który mam wrażenie się wytworz …W: Batman
4 lata temu
Cytat z Szaman data październik 14, 2021, 17:47
Nowi są (prawie) totalnie nieinteresujący, może opr …W: Scream
4 lata temu
4 lata temu