Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Łódź, 02.07.2007, fotki moje. (Jakość jest jaka jest, to było jakimś wiekowym - patrz data - telefon …W: Hyde Park
5 lat temu
Jeszcze w nawiązaniu do Armii umarłych - ludzie zauważyli fajny detal który sam przegapiłem.
Na p …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Nie jestem w stanie opisać jak bardzo irytują mnie ludzie na hulajnogach elektrycznych.
#randomco …W: Hyde Park
5 lat temu
Dla mnie to przerysowanie i wyraźna forma są właśnie jedną z zalet filmu, zwłaszcza po Twin Peaks św …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Odświeżyłem sobie Donnie Darko (w wersji kinowej; jest lepsza bo mniej łopatologiczna od dłuższej we …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z Szaman data Maj 21, 2021, 23:42
Najbardziej rozwaliła mnie scena w której jedna z postaci p …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z Szaman data Maj 21, 2021, 22:47
Army of Dead (2021)
Ależ to było męczące, trwało 148 min …W: Opinie o filmach
5 lat temu
5 lat temu
A może Rafał Brzozowski to muzyczny geniusz i wybitny wokal, objawienie na miarę Freddy'ego Mer …W: Hyde Park
5 lat temu
Straszyliście tym występem Brzozowskiego, obejrzałem i... tylko tyle? Zwykły obciachowy wykon rodem …W: Hyde Park
5 lat temu
Mam to samo.
Miałem nadzieję że nowy Legion będzie przyziemniejszą historią o mniejszej skali w s …W: Suicide Squad
5 lat temu
5 lat temu
Cytat z Ernest Kubica data Maj 20, 2021, 22:08
nie uciągnęło jej na żywo, do tego brzmienie też był …W: Hyde Park
5 lat temu
Przejrzałem filmografię Hudson i stwierdzam że w czasie tych 20 lat od czasu nominacji do Oscara za …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Ponieważ Cher ma taki styl 😀
Czy film zahaczy też o czasy współczesne i poznamy genezę tego lege …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Och, Kirstie 🙂
https://deadline.com/2021/05/kirstie-alley-tucker-carlson-twilight-zone-conservati …W: Hyde Park
5 lat temu
Batgirl, która - przy całej mojej sympatii dla Alicii Silverstone i jej wcielenia w Batman & Rob …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Maj 19, 2021, 22:17
Batgirl zmartwychwstała
jako film dla HBO Max. Trochę że …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Kalendarzowe grafiki czyli typowa taśmówka...
https://www.comicbookmovie.com/batman/the_batman/th …W: Batman
5 lat temu
Coś w tym jest, no i dzięki temu wreszcie mielibyśmy realny miernik sukcesu ich produkcji w postaci …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Maj 18, 2021, 21:53
Ale jednak mimo wszystko mają też kilka perełek, kt …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Szaman data Maj 18, 2021, 19:38
Jaki jest tego kontekst? Już Zoom im nie wystarcza i szukaj …W: Hyde Park
5 lat temu
@robgordon
Jasne że nie narzekam, tym bardziej teraz gdy naprawdę mocno selekcjonuję co oglądam i …W: Hyde Park
5 lat temu
Dziwnie widzieć przedpremierowe tytuły na liście kinowych premier z których większość już się widzia …W: BO Polska
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Maj 18, 2021, 18:42
Kumail zagra jednak tę postać, więc masa mięśniowa …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Maj 3, 2021, 18:58
A tak przy okazji zastanawiam się czy ta przemiana fizyczna …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Podobno WarnerMedia + Discovery od AT&T miałby wykupić Comcast, a wtedy studia Universal i Warne …W: Hyde Park
5 lat temu
Nie wiem czy kogoś to obchodzi, jeśli tak to proszę - idiotyczne wyniki ostatnich MTV Movie Awards:
…W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Maj 14, 2021, 05:02
Dzięki. Niezbyt zachęcający spoiler
To masz jeszcze wideo …W: Hyde Park
5 lat temu
Dla mnie ciekawe jest też to, że S3 w wielu aspektach jest bardziej kontynuacją Fire Walk With Me an …W: Opinie o serialach
5 lat temu
@kuba
Każde wyjaśnienie jest dobre, ale też musielibyśmy przyjąć że również 1 i 2 sezon to to, o …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Zacznijmy od tego, że Inland Empire Lynch nakręcił osobiście (często z ręki), w rozdzielczości SD (! …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Ten film byłby w mojej topce 2021 gdyby był 1,5-godzinną pogawędką Adams i Moore przy winie, ale nie …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Love, Death & Robots: Volume 2
Tym razem zamiast 18 tylko 8 odcinków i jednocześnie znacznie …W: Opinie o serialach
5 lat temu
TVP nawiązało współpracę z Netfliksem, siedliskiem lewackiej, tęczowej propagandy?
Takiego twistu …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Maj 15, 2021, 10:34
Przykładowo po co policjantowi partnerka? Nic nie wnosi opr …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Tutaj o kulisach wyboistej drogi tego filmu na ekrany kin telewizorów:
https://www.vanityfair.com …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Jeśli chcecie wiedzieć w jakiej sytuacji jest Andrew to przeczytajcie wypowiedź Bautisty o jego, ekh …W: Spider-Man
5 lat temu
"Obejrzenie" Tlenu zajęło mi wczoraj kilkanaście sekund, po prostu odpaliłem ostatnią scen …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z Szaman data Maj 14, 2021, 21:48
Mierzwiak dałeś przypadkiem 10 temu koszmarkowi na Filmwebi …W: Opinie o filmach
5 lat temu
The Woman in the Window
- Już w pierwszych sekundach tego pseudoremake'u Okna na podwórze na …W: Opinie o filmach
5 lat temu