Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
To co, obstawiamy, że w ogóle nie powstanie? Przepraszam, zostanie "odłożony" jak trylogia …W: Star Wars
4 lata temu
Nie sądzę, różnice są zbyt duże, na przykład macki wyglądają zupełnie inaczej, a za tło robi tam kad …W: Spider-Man
4 lata temu
Czyli ten fejk nie do końca był fejkiem, bo albo jego autor widział to co miało zostać wypuszczone i …W: Spider-Man
4 lata temu
Pewnie jest zajęty dopieszczaniem Miłość, seks & pandemia. Co się stało z tym projektem? 🙂W: BO Polska
4 lata temu
Jeszcze jedna refleksja pół żartem, pół serio:
Eternals zawiera największe pogwałcenie praw fizyk …W: Eternals
4 lata temu
W: Spider-Man
4 lata temu
Cytat z Kuba data Listopad 5, 2021, 10:56
"The Harder They Fall"- na ten moment jedno z n …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Skoro przy tym jesteśmy, to Spencer już na 100% przekonała mnie do sięgnięcia po The Crown.W: Opinie o serialach
4 lata temu
Tak, to było bardzo słabe.
A zwróciłeś uwagę co łączy ten film z Transformers: The Last Knight? : …W: Eternals
4 lata temu
Zobacz jak to zrobiły Wachowskie:
(na początku jest włoski dubbing ale to nieistotne)
https:// …W: Eternals
4 lata temu
To ja też napiszę, że mi się podobało, nawet jeśli film jest takim kompromisem między formułą Marvel …W: Eternals
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data Listopad 6, 2021, 00:02
Spencer
(Opinia napisana z myślą o fanpage&# …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Rozwiązanie jest, ale na poziomie jednostkowym, nas samych - nie dać się zwariować, o! Bo jeśli nie …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
@szaman
Tylko czy potrzeba kompromisu? I czemu ten kompromis miałby służyć, zamknięciu ust tym, k …W: Opinie o filmach
4 lata temu
@szaman
Zgadzam się i nie zgadzam zarazem, bo postaw się na miejscu Czarnego aktora, który ma wpr …W: Opinie o filmach
4 lata temu
W finale sequela nie dała rady wiatrowi więc z kim może walczyć w trójce, ze spadającymi liśćmi?W: Wonder Woman
4 lata temu
Faktycznie trochę tak zabrzmiało, ale to był seans gdzieś tak dwukrotnie krótszy od drugiego Venoma …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Mnie też się podobało, to nie jest, wbrew pozorom, krytyczna opinia. Fajnie czasem obejrzeć coś tak, …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Finch
Sympatyczny Hanks który chyba nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu, uroczy robot i koc …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Chociaż Driver i Pacino dobrze podpisani, a Leto faktycznie nie do poznania 😛W: House of Gucci (2021)
4 lata temu
Tak, też od razu zwróciłem uwagę na to jak bardzo Herbert od początku spoileruje fabułę 🙂 Ale to je …W: Dune
4 lata temu
Świetny materiał o muzyce jednego z moich ulubionych jutuberów.
Podczas pierwszego seansu wiele r …W: Dune
4 lata temu
Cytat z Szaman data Listopad 4, 2021, 16:23
Bo jeśli tak się zastanowić, to jest to jakaś tam degra …W: Spider-Man
4 lata temu
Plotka roku.
To mój sarkastyczny komentarz do tego na jakim etapie jest już całe to scooperskie ś …W: Spider-Man
4 lata temu
Najbardziej bzdurnym newsem tygodnia zostaje Ryan Reynolds i jego przerwa od aktorstwa:
“So, I’ll p …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Na moim seansie ...Soho odniosłem wrażenie że ogólnie całość była zbyt cicha.
Natomiast jeszcze c …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Sean Young dba by nie zapomniano o jej roli w Diunie Lyncha a studio Asylum dba o poziom swoich prod …W: Dune
4 lata temu
Cytat z Kuba data Listopad 3, 2021, 22:34
Też mi to nasuwa inną myśl, że właściwie mam wrażenie jak …W: Star Wars
4 lata temu
Tak, robili lepsze wrażenie jako takie półprzezroczyste sylwetki, później już było za dużo komputera …W: Opinie o filmach
4 lata temu
@szaman
Dla mnie film zaczął się sypać po scenie [spoiler title=""]śmierci Sandie i nie …W: Opinie o filmach
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Byłoby pięknie gdyby to był pierwszy projekt RDJ po Endgame, a nie ten w którym grzebał smokowi w od …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Widzę że tylko po mnie totalnie to spływa, równie dobrze w tym spoilerze mógłby być wypisany skład p …W: Opinie o serialach
4 lata temu
Cytat z Szaman data Listopad 1, 2021, 21:52
Żeby mu się tylko z naprawianiem kranów nie mylił
h …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Emmerich uprawia już wyłącznie recykling samego siebie.
O zgrozo widzę tu też powtórkę ze sceny z …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
W zalewie pierwszolistopadowej tandety sprzedawanej pod cmentarzani rzuciła mi się dzisiaj w oczy po …W: Scream
4 lata temu
4 lata temu
Moja wiara w ludzkość już w zasadzie nie istnieje, ale i tak będę zaskoczony jeśli zarobi to więcej …W: Morbius
4 lata temu
Ogladając Diunę w IMAX, a znam wiele ujęć z tego filmu bardzo dobrze, bo zdążyłem je sobie od czasu …W: Dune
4 lata temu