Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
W: Flash
4 lata temu
To co, w przyszły weekend Maverick na drugim miejscu? Czy na pierwszym? 🙂W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Już o tym pisałem - kto miał iść na Batmana, ten poszedł, a posiłkowanie się jakimikolwiek wypowiedz …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Cytat z Juby data czerwiec 20, 2022, 10:10
Doktorkowi Strange'owi załączyły się dobre późne no …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Word of mouth musi być niesamowite, i w sumie nic dziwnego. Bo co ludzie mieliby sobie polecać, Jura …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Ale - z tego co wiem - wątek Ahsoki i Vadera w wersji animowanej nie został zamknięty, a Kenobiego i …W: Star Wars
4 lata temu
4 lata temu
Tak sobie jeszcze czytam o tej sprawia i zastanawiam się gdzie ci ludzie mieli mózgi że pozwolili sw …W: Flash
4 lata temu
Ale z tym to przesadzili:
Zaslav has made clear his desire to grow the DC Universe to MCU scale and …W: Flash
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Mnie się z kolei podobało, może nie jakoś bardzo, ale film oceniam pozytywnie choćby dlatego, że wyd …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Dokładnie ten sam, nawet ma w gabinecie puszkę w której Nedry miał mu przekazać wykradzione embriony …W: Jurassic Park
4 lata temu
Premiera Disney+ umożliwiła mi coś, co od dawna chciałem zrobić - wziąłem się za serial animowany Cl …W: Star Wars
4 lata temu
Cytat z Szaman data czerwiec 16, 2022, 18:19
Tylko kołacze mi takie pytanie po głowie- czy wybryki …W: Flash
4 lata temu
Cytat z Szaman data czerwiec 16, 2022, 18:14
O co chodzi z tym kanałem? Bo już się robię boomerem
…W: Star Wars
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Na płytach ma być wersja rozszerzona więc pewnie wrzucą to z powrotem do filmu. No chyba, że chodzi …W: Jurassic Park
4 lata temu
Tak mi się jeszcze przypomniało... albo Yoda był beznadziejnym nauczycielem, albo Kenobi uczniem 😛
…W: Star Wars
4 lata temu
To jest właśnie problem wynikający z rozwadniania fabuły. Łatwiej o trzymanie jej w ryzach gdy opowi …W: Star Wars
4 lata temu
W ogóle scena z 3. odcinka w której Ben dowiaduje się, że Anakin żyje... ależ to było fatalnie rozeg …W: Star Wars
4 lata temu
Rzecz w tym, że na ten serial mam wrażenie w ogóle nie było pomysłu. Skupili się na tym, że Ewan chc …W: Star Wars
4 lata temu
Czy ktoś spodziewał się kiedyś, że przyjdzie mu zobaczyć Vadera w scenie ilustrowanej losowym utwore …W: Star Wars
4 lata temu
Pytanie jak się ma teoria do tego co faktycznie powstanie, czytaj: co pozwolą mu zrobić, o ile nie w …W: Star Wars
4 lata temu
W Mrocznym widmie Qui-Gon Jinn zginął przebity mieczem, w Kenobim nie tylko aż dwie osoby coś takieg …W: Star Wars
4 lata temu
Cytat z Szaman data czerwiec 15, 2022, 17:04
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/153710311537 …W: Newsy filmowe
4 lata temu
To ja powiem, że bardzo podoba mi się anonimowość wrogów, bo przecież koniec końców ich flaga nie ma …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z janko data czerwiec 14, 2022, 21:35
Giganotozaur ma bardzo fajną i dość realistyczna pierws …W: Jurassic Park
4 lata temu
Po 3 odcinkach Kenobiego jestem w stanie wymienić następujące plusy:
Pierwszym jest McGregor, któ …W: Star Wars
4 lata temu
Ona była bardzo fajna w Gambicie królowej. Co tutaj się stało przekonam się jeszcze dzisiaj 🙂W: Star Wars
4 lata temu
@kuba
Ja jestem otwarty na wszystko, tym bardziej że od dawna uważam, że jedynym słusznym kierunk …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data czerwiec 14, 2022, 12:54
Ciekawe, czy w ogóle chce z nią współpracować. …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Knives Out to nowa franczyza, porównanie do powszechnie znanych i mających swoje miejsce już również …W: Newsy filmowe
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Aż $50 mln i tylko 44% spadku mimo tak dużej konkurencji jak nowe dinozaury - Maverick nie przestaje …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Cieszę się, że czytałem spoilery, bo dzięki temu mogłem adekwatnie obniżyć poprzeczkę (czytaj: po pr …W: Jurassic Park
4 lata temu