Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
4 lata temu
Dobrze że Filmożercy czuwają, sam bym nie wpadł na to jaka data wypada 45 dni po premierze kinowej B …W: Batman
4 lata temu
Don't Look Up
Oczywisty i płytki w warstwie satyrycznej, nieśmieszny, często po prostu nietr …W: Opinie o filmach
4 lata temu
Cytat z Marek Pilarski data grudzień 26, 2021, 18:04
Warner Bros./Village Roadshow’s Matrix Resurre …W: Matrix
4 lata temu
Cytat z Kuba data grudzień 25, 2021, 13:13
Faktycznie, spełnienie marzeń i dogłębne wykorzystanie p …W: Star Wars
4 lata temu
Ale co brzmi? Bo ja tam nie widzę nic poza tytułem który nic nie mówi 😛
Star Wars o Jedi? Odkrywc …W: Star Wars
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
Najwyraźniej prognozy THR nie są takie szalone bo Disney faktycznie ma zamiar ostro promować ten fil …W: Spider-Man
4 lata temu
Ładnie to było wczoraj jak wieczorem wyszedłem z piesełem, biało i na minusie, dzisiaj jest co najwy …W: Hyde Park
4 lata temu
4 lata temu
Do tego umieścił go na listach rezerwowych min. w kategoriach montaż i zdjęcia. Szalony.W: Festiwale i nagrody filmowe
4 lata temu
Nieźle.
Byłem o 10 rano, środek tygodnia, a tam naprawdę sporo osób choć rezerwacji ostatnio gdy …W: BO Polska
4 lata temu
4 lata temu
O co chodzi z tym Echo? Bo ciągle o tym wspominasz jakby to miało być nie wiadomo co 😛W: Opinie o serialach
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z Szaman data grudzień 23, 2021, 10:02
Zajrzałem na forum KMF
Do obsikania chciałeś dodać je …W: Batman
4 lata temu
4 lata temu
4 lata temu
To już razem 2-letnie opóźnienie bo pierwszą datą premiery był 21 maja 2021, skądinąd ten sam dzień, …W: Newsy filmowe
4 lata temu
Zgadza się.
Nawet ujęcia z jedynki są dziwne i mam wrażenie że użyto remastera 4K, ale nie z wers …W: Matrix
4 lata temu
Mam już bilety na powtórkę w IMAX 30.12 więc obejrzę sobie to dziwadło na spokojnie. Wiem już na co …W: Matrix
4 lata temu
Osobiście jestem przeciwny powtarzaniu tego co tu zrobiono. Odbierze to wyjątkowości tego wydarzenia …W: Spider-Man
4 lata temu
Jeśli to wyniosłeś z mojej wypowiedzi to tego akurat nie miałem na myśli 🙂 Niechlujstwo to niechluj …W: Matrix
4 lata temu
Również wyszedłem zadowolony z seansu, tym bardziej że to, co w tym filmie najlepsze ma moim zdaniem …W: Matrix
4 lata temu
Zależy jak bardzo rozśmieszy Cię pierwszy akt filmu 😉 Jeśli dasz się ponieść żartowi to zostań.W: Matrix
4 lata temu
No i jest - najdziwniejszy blockbuster roku. Nie zawsze w pozytywnym sensie, nie zawsze poświęca cza …W: Matrix
4 lata temu
Akurat kilka minut temu skończyłem Rewolucje i tym samym zakończyłem powtórkę całej serii, włącznie …W: Matrix
4 lata temu
Ależ JK lubi homoseksualistów, ona ma problem z tym, by wystarczyło żeby facet powiedział że identyf …W: Harry Potter / The Wizarding World
4 lata temu
4 lata temu
Nie jest to nigdy dobry znak, ale skoro zeszło embargo na twitterowe reakcje to chociaż od poniedzia …W: Matrix
4 lata temu
Fotki z premiery w San Francisco:
https://www.justjared.com/2021/12/19/keanu-reeves-joins-carrie- …W: Matrix
4 lata temu
Cytat z Kuba data grudzień 18, 2021, 19:18
Mnie się podoba, że czuć w tym teaserze mrok, mistycyzm …W: Doctor Strange
4 lata temu
Cytat z Szaman data grudzień 17, 2021, 21:19
Rozwiązanie złoczynców
[spoiler title=""] …W: Spider-Man
4 lata temu
Wyjaśnienie błędu logicznego z pierwszej sceny po napisach / sceny z sequela Venoma:
https://comi …W: Spider-Man
4 lata temu
Fajny teaserek ma drugi Strange. Widać że będzie na co popatrzeć i chociaż film zawsze może skończyć …W: Doctor Strange
4 lata temu
Mam zastrzeżenia, ale wstrzymam się ze szczegółowymi uwagami do powtórki w IMAX bo sporo jest tu do …W: Spider-Man
4 lata temu
Już dość, okejka? 🙂
Tak przy okazji, to nie rozumiem jak można chodzić na seanse 4DX. NIE. RO. Z …W: Scream
4 lata temu
"Jawa to czy basen?" - zapytamy sami siebie gdy za 37 lat sequel Avatara wreszcie wejdzie …W: Avatar
4 lata temu
Okładki Empire z Batmanem i Catwoman zapowiadają materiał o Avatarze 2. Już zacieram ręce na kolejne …W: Avatar
4 lata temu
Cytat z Szaman data grudzień 17, 2021, 22:38
Czego sezon? Że facet jest niby wiedźmą jak Anjelica H …W: BO Ameryka i reszta świata
4 lata temu
Cytat z Fandorin data grudzień 17, 2021, 22:39
Przepraszam, zapomniałem schować!
Myślę, że nikt …W: Spider-Man
4 lata temu