Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Przypomniała mi się ta, wypuszczona 1,5 roku przed premierą filmu, grafika z rimejku The Lion King:
…W: Spider-Man
5 lat temu
Mnie już od dawna bawi, ale i irytuje, ta sztuczna otoczka tajemniczości budowana wokół filmów Marve …W: Spider-Man
5 lat temu
Mnie nie interesują historie z plantacji bawełny ale już współczesne ujęcie tematu jak najbardziej, …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Sharon to przede wszystkim fatalny, odziedziczony po filmach, casting w postaci aktorki która dyspon …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Ja mam przede wszystkim tak, że seriale często bardzo podobają mi się gdy je oglądam, ale potem okaz …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Po ostatnim odcinku to już chyba nie będzie wyjścia i Falcon... będzie lepszy niż całe MCU razem wzi …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Te opisy zazwyczaj brzmią jak bełkot, innym razem, jak przy Wonder Woman 1984, okazują się dokładnym …W: Spider-Man
5 lat temu
Cytat z Szaman data Kwiecień 16, 2021, 06:01
Jeszcze niech jego prawą ręką będzie Mark Strong
Dud …W: Indiana Jones
5 lat temu
Sound of Metal bardzo pozytywnie mnie zaskoczył; nie oglądałem żadnego trailera i nie wiedziałem o f …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Tommy obsadzony.
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/last-of-us-hbo-series-gabriel-lunaW: Opinie o serialach
5 lat temu
5 lat temu
Przy okazji mogę wspomnieć o bardzo smutnej historii - mama znajomego cierpiała na Alzheimera i któr …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Żeby nie było - od pierwszej do ostatniej minuty to bardzo dobre kino, po prostu nie padam na kolana …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Kurczę, a ja się zachwycić nie potrafię. Hopkins oczywiście znakomity, ale całość wydała mi się racz …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Rozbolała mnie głowa.
Scena w której Diesel ogląda na tablecie F7 to dość interesujący pomysł. Ta …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Kwiecień 13, 2021, 15:45
Off top - a właśnie o co chodzi z tym Artpopem …W: Hyde Park
5 lat temu
Od dawna uważam że Liu to jedna z bardziej zmarnowanych przez Hollywood aktorek i... ten casting nie …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Z cyklu dziwne i przerażające odkrycia - filmografia Marka Frosta, współtwórcy i scenarzysty (a nawe …W: Hyde Park
5 lat temu
A ja nadzieję. Jakkolwiek Davis jest świetna, to jej postać w żaden sposób się nie zmienia, do studi …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Kwiecień 8, 2021, 10:43
Jeden z tych aktorów których niby skądś się kojarzy, al …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Widoczny na grafice kostium głównego bohatera idealnie ilustruje problem jaki ma w tej kwestii MCU - …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Jak wyżej.
Sceny z dziewczynką, wyprawa do wnętrza Ziemi (gdzie z jakiegoś powodu świeci słońce) …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Świetny wywiad z Chrisem Terrio, scenarzystą Batman v Superman i Justice League:
https://www.vani …W: Newsy filmowe
5 lat temu
U Lyncha nawet ujęcie kaloryfera (Głowa do wycierania) jest straszniejsze niż te wszystkie hałaśliwe …W: Opinie o serialach
5 lat temu
5 lat temu
W czasach gdy jedynym wyborem było w zasadzie tylko to by po prostu wyłączyć telewizor - na pewno 🙂W: Opinie o serialach
5 lat temu
Ciekawe po co skoro wygląda to jak wszystkie inne plakaty wszystkich innych filmów 🙂W: Newsy filmowe
5 lat temu
Apropos Twin Peaks, jestem już po pierwszych trzech odcinkach i cóż mogę napisać? To miłość.
- Who& …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Dramat. Zresztą pomysł przełożenia tej odjechanej, mocno przecież przerysowanej kreskówki na wersję …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Cytat z Kuba data Kwiecień 7, 2021, 15:33
Zwiastun nudny a całość wygląda strasznie efekciarsko i n …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Wtedy był jeden ogromny piankowy ludek, teraz jest ich mnóstwo i są malutkie! Wow, Hollywood, wow!W: Ghostbusters
5 lat temu
Cytat z Szaman data Kwiecień 7, 2021, 15:00
Chyba tak będą do skutku- aż wszyscy padniemy z zachwyt …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Sprostowanie - to nie były słowa Neesona tylko Michelle Rodriguez broniącej aktora:
https://www.n …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Bardzo dziwi mnie to jak łatwo ludzie odrzucają słowa Fishera; nie mnie oceniać czy faktycznie to co …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Widzę w komentarzach że niektórym bardzo zależy by wskazać rzekome dziury w historii Fishera i na do …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Jak wyciągną Pfeiffer z rękawa będę nawet pod wrażeniem 🙂
Swego czasu to jojczenie Fishera mnie …W: Newsy filmowe
5 lat temu
O, nie wiedziałem o tym, dzięki za link.
Według mnie to się nie wyklucza jeśli THR zebrał zeznani …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Liczę na świetną zabawę, Hiddleston w swoim żywiole a ciekawa scenografia, zdjęcia i kolorystyka jak …W: Opinie o serialach
5 lat temu
My teraz:
A tak w ogóle czy ta wielka teoria o Pająkowym multiwersum nie wzięła się z przekon …W: Spider-Man
5 lat temu
Ja przede wszystkim nie rozumiem dlaczego nie mogą tego po prostu ogłosić. Wiem że marketing rządzi …W: Spider-Man
5 lat temu
5 lat temu
Dziwne.
Jeśli masz Windowsa to spróbuj zainstalować aplikację iTunes i z jej poziomu założyć kont …W: Hyde Park
5 lat temu
@robgordon Gdzie się rejestrujesz? Na telefonie? Na PC? Przez apkę na TV?
Nie widziałem tego …W: Hyde Park
5 lat temu
Niedawno Chris Stuckmann polecał horror The Empty Man od 20th Century Fox, jedną z ofiar kupna studi …W: Opinie o filmach
5 lat temu