Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Póki co na premierę w Chinach się nie zanosi, a nawet jak już wejdzie to pewnie flopnie ostro bo mas …W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
Grace zwraca uwagę, że po drugim weekendzie Disney wymownie milczy na temat wyniku Wdowy na Disney+, …W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
Mieliśmy już filmy taneczne, talent show, była jakaś tam próba podpięcia się pod piłkę nożną, MMA, w …W: BO Polska
5 lat temu
5 lat temu
Dubbing rewelacyjny, mnie z kolei bardzo bawił Beck Bennett z SNL jako przyjazny robot.
A w tatuś …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Aj, trochę rozczarowało mnie że zamiast oryginalnego Dragostea Din Tei użyto tu kawałka Live Your Li …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z robgordon data Maj 8, 2021, 22:23
Mitchellowie kontra maszyny
Obejrzałem i gorąco poleca …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z robgordon data Lipiec 17, 2021, 23:24
Patrząc na zwiastun i mając w świadomości, że reżyser …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Hollywood Reporter:
Ducournau now becomes only the second female winner of the Palme d’Or after Jan …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Ktoś pstrykał fotki na planie. Korzystajcie póki są 🙂
https://twitter.com/Guayo_channel/status/14 …W: Flash
5 lat temu
Cytat z robgordon data Lipiec 17, 2021, 11:29
Kai War Wong
A nie Kar-Wai Wong? Albo Wong Kar Wai l …W: Hyde Park
5 lat temu
Dla mnie da się oglądać 🙂 pamiętajmy też, że Snyder Cut to ekstremum i do kin nie trafiłaby przecież …W: Black Widow
5 lat temu
Wczorajszy materiał z kanału który lubię to w zasadzie powtórka większości tego co tu napisałem o Wd …W: Black Widow
5 lat temu
@szaman
Tylko że to od początku jest fabryka i nie ma sensu udawać, że było inaczej, rzecz sprowa …W: Black Widow
5 lat temu
Frank Darabont trochę się wzbogacił.
https://twitter.com/THR/status/1416159511858003969?s=20W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z robgordon data Lipiec 17, 2021, 09:55
MCU jest w fazie przejściowej
I to jest przeszkodą w …W: Black Widow
5 lat temu
Odświeżyłem sobie wszystkie 4 części i nie tylko z zaskoczeniem odkryłem jak bardzo podobała mi się …W: Indiana Jones
5 lat temu
Włączyłem dzisiaj na chwilę każdą z części, wygląda to na typowy dla serwisu poziom.
Pani reżyser …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Internet mówi, że jest 195 państw, Disney+ jest dostępny w 36, w tym w tych właśnie największych. Ki …W: Black Widow
5 lat temu
Wszystko będzie objaśniane w ten czy inny sposób bo o ile przy filmach mogą, tak przy serialach dost …W: Black Widow
5 lat temu
Otóż to - komiksowe serie rozrastają się do tego stopnia, że później konieczne są te wielkie eventy …W: Black Widow
5 lat temu
PS. Znalazłem:
https://www.insider.com/marvel-plans-movies-action-scenes-years-before-filming-pre …W: Black Widow
5 lat temu
Cytat z Szaman data Lipiec 16, 2021, 10:21
Tydzień po seansie też odnoszę wrażenie, że celem jest t …W: Black Widow
5 lat temu
Podobała mi się ta rodzinka; Johansson w MCU nigdy nie zeszła poniżej pewnego poziomu i tutaj też si …W: Black Widow
5 lat temu
A wiesz że miałem go zalinkować?
Tak, zaliczyłbym go do tych które paradoksalnie oparły się próbi …W: Hyde Park
5 lat temu
A inne wciąż świetnie się trzymają 🙂
Cytat z janko data Lipiec 15, 2021, 19:26
Tak, coś w tym j …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Lipiec 15, 2021, 18:41
Teledyski po prostu spowszechniały z czasem. Kie …W: Hyde Park
5 lat temu
Odpowiem tutaj żeby nie robić offtopa:
Cytat z janko data Lipiec 15, 2021, 18:29
Z tej okazji pr …W: Hyde Park
5 lat temu
Czekam na opinię Kuby 🙂
Loki idealnie obrazuje to, o czym pisałem jakiś czas temu na temat tego j …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Jestem pod wrażeniem talentu twórców Lokiego, którzy zaczęli w obiecujący sposób, a skończyli finałe …W: Opinie o serialach
5 lat temu
A! Dobra:
An additional $78 million come from international sales, while $60 million came from Disn …W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
Yyyy, ale co Ty liczysz? 😛
Przecież podali tam czarno na białym że weekend otwarcia z kin w USA t …W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
Pierwsze zdjęcie z kontynuacji Seksu w wielkim mieście. Brakuje na nim Samanthy więc ją dodałem.W: Opinie o serialach
5 lat temu
Cytat z Szaman data Lipiec 9, 2021, 21:03
Na moje oko bardzo poprawili zdjęcia.
Powiedziałbym, że …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Jestem nawet ciekaw jak ostatni odcinek Lokiego rozwiąże fabułę ale nie obiecuję sobie po nim wiele …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Nie umiem tego opisać, to po prostu ktoś kogo ilekroć widzę to zastanawiam się czemu dostał rolę. Ni …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Cytat z Szaman data Lipiec 8, 2021, 16:23
Ponieśliśmy na polu remake'ów kilka sukcesów u widow …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Prawda.
To może tu będzie na odwrót i powstanie hollywoodzki remake o miłości działaczki Black Li …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Dla mnie problemem jest nie to co chcą masakrować (w końcu to nie tak że Amerykańska wersja nagle zn …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Wygląda sympatycznie, choć już teraz można spróbować zgadnąć jakie będzie przesłanie 🙂
Animacja w …W: Newsy filmowe
5 lat temu